banner
  • darkSectorxxx #170012
    Nem, ti vagytok ezekszerint naívak.
    Ha valaki EA acces-ozik, akkor az 90%-ban nem a többmilliószor akciózott fingé hugyé dobozosan vehető játékok végett fogja, hanem a friss játékokért.

Vagyis kegyetlen biztos vagyok benne, hogy ha külön csak, hangsúlyozom, csak 1000ft-ért árulnák, még akkor is sokkal több haszon lenne.

Ezt annyira biztosan mondom hogy ihaj, haverok közt is még aki minimál béren él, az is megveszi a 4 dolláros AAA játékot, ha nem játszik utána vele, leszarja, csak olcsó azt legyen.

És az új friss trial-ok, meg multi miatt még külön pofátlanul olcsó az EA acces, ami megincsak kifizetnek azok akik most fizetnek.

Ezt senki ne mindja nekem hogy 1000f az több mint 1000+1.
    lehet eláll az EA accestől 3 ember az 5 ből, de akkor azok minimum 1x 1000ftért vennének egyet abból a plettából, ami miatt abból az ezresből még végigvisz 4 másikat, kihaaználja 1 hónapig az EA access-t.

Nel játékos ellenes akarok lenni, én is örülök ennek, mert én érzem kellemetlennek, hogy 1000ftért ennyit kapok, vagy még kevesebbért! :)

Csak ott kibaszott ostobák ezek szerint, bár ha úgy nézem akkor legalább nem mondhatjuk azt hogy csak a pénzre hajtanak.

Amit ti mondtok, azt akkor látnám értelmesnek, ha a pénz arányosan több lenne, tegyükfel azt mondanák hogy fizess egybe 1 évet, azt akkor férsz hozzá, de így.

Na mindegy.