banner
  • darkSectorxxx #169464
    Így összegezve kicsit pontossabban:

1.
    - Igen, nem próbáltam, de hiszek Totti-nak

2.
    - van rendes aksi, amit írnak charge, de én vettem 2 darab Energizer 3000 vagy hány ma-est, és kurvasokat bír. 2500ft volt asszem a 2 AA elem. Vagy nem tudom miknek nevezik ezeket.

3.
    - hálistennek már gold nélkül, bár még mindig kicsit körülményesen (ps-hez képest)

kép+videó:
    A, vagy Photo Mode, tök jó meg minden
    B, X gomb gyorsan 2x amikor amikor megy a játék. Ez nekem alapon kicsit gázosabb. Y gomb-al fotózik egyet, x-el meg felvételt készítesz értelemszerűen a legutolsó ingame képet menti el, hiába pauzálódik le a játék, ha jól emlékszem
    C, Mobiltelefon, Xbox app. Mintha egy távirányítód lenne

Felvételre pedig van még maga a DVR app, amit mint kis alkalmazás jobbra kitehetsz, iányíthatod a felvételt, beállíthatod a hosszát stb.
    Még nem jöttem rá hogy kell 5 percnél hosszabbat csinálni, de biztos lehet valahogy.... Valszeg van valahol sima start-stop gomb, vagy opció.

4.
    - na az ilyenekbe csöppet jobban beleástam magam. :)
    2 opciót vegyél figyelembe:
    a, Ha régi a kontrollered, akkor egy ilyet kell venned: Xbox Jack Adapter, illetve egy ilyet. :) Y jack
    b, Ha új a kontrollered, ugyanott vagy ahol a régivel 2 adapterrel. :D Ha az újhoz szeretnél mobilos fülest, 1x4-es jack-edt, ennek az Y-nak az ellenkezője kell, amit eddig még nem sikerült a keresővel megtalálnom ebay-en de tuti van, hiszen csak a szálakat kell különválasztani, nem nagy bonyolult dolog. :)
    Ha jól emlékzem a tövétől így épül fel- földelés-bal-jobb-mikrofon, ezt kell külön szedni. :)

5.
    - na ezt megint a többiekre bízom, én azt sme értem amit írtál rövidítés mi, de egy tuti, a konzolon, weben, és pc-s app-ban is elérhető közösség, vagy fórum, ha ez kell esetleg.
    SDupport meg telefonszámon: 06-80 018-590 hétköznap 9-17-ig