176776
banner
  • Tommy H
    Köszönöm szépen!!
  • darkSectorxxx #170912
    Na befizettem a GamePass-ra, most töltöm a gémszeket. :)
  • Totti5
    Teljesen mindegy melyik piactérről veszed, mert a régiót az alap accod alatt állítod át. Minden játék meg, bérmilyen régiót beállítva.
  • orichalcos
    Star Wars Battlefront II kiszivárgott gameplay
  • darkSectorxxx #170909
    Nekem megy simán az xbox accounttal még. :)
    Mármint a Mixer-be amióta van, meg előtte a másikba is úgy léptem be hogy Xbox profillal.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.10. 10:57:01
  • arty
    boxon már láttam h indult, nem kellett külön belépnem - lehet xboxosoknak auto linkelődik az ms accuk akkor

+ha jól konvertáltam, este 11-kor kell belépni az ingyencuccért :)
  • Totti5
    Fogalmam sincs, de mivel ez egy alkalmazás ami PCn is megy, gondolom igen.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.10. 10:14:49
  • arty
    kell külön mixer account?!
  • Totti5
    Mixer Offering Free Games and DLC for Watching E3

Sunday, June 11th at 2:00pm PDT. For the first time, watch the Xbox E3 Briefing in 4K! If your display supports it, you can watch in glorious 4K on mixer.com/Xbox or with the Mixer viewing app on Xbox One S. To watch in 4K on Xbox One S, select full screen mode.

The broadcast will be offered in six languages: English, German, French, Italian, Spanish, and Portuguese, and also includes support for English Closed Captions. To select an alternate language, click the “cog” button within Mixer to view the available list.

If you watch the conference on Mixer, you'll get the "Xbox E3 MixPot." It's not clear what exactly is in it, but it's hard to argue with free games and DLC. Here's what Mixer has to say on the subject:

Watch the Xbox E3 Briefing on Mixer to get free stuff. We wanted to do something special for fans during this year’s Xbox E3 Briefing, so we’re giving away a whole MixPot of digital goodness to everyone watching and logged in on Mixer.

Here’s how it works:

Watch the Xbox E3 Briefing live on Mixer: The briefing will be aired on Sunday, June 11 at 2:00pm PDT. You can watch via the Mixer viewing app on Xbox One, via any web browser at mixer.com/Xbox, or by using the Mixer app on iOS or Android.

Sign in to your Mixer account: You must be logged into your Mixer account to get your MixPot.

Link your Mixer account to your Microsoft/Xbox Live account: To learn how to link your Mixer account to your Microsoft/Xbox Live account, see Link a Mixer account to your Microsoft account. Don’t worry if your account isn’t linked during the E3 Briefing. Just be sure it’s linked by

That’s it! Keep an eye out during the briefing as we announce all the digital goodness that will be coming to you after the event.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.10. 09:27:33
  • Tommy H
    Na mindegy,kipróbálom valami olcsó játékkal ha senki nem tudja ezt.Annyit megér
  • darkSectorxxx #170903
    De a játékosok. :)
  • Totti5
    Xboxnak és a Win10-nek van közös metszete. Xbox és a Steamnak jelenleg nincs.
  • Tommy H
    Valaki?
  • partizan182
    Ha Windows storeos akció akkor belefér? Origin, EA access mehet? Ubisztór?

Félre ne érts, Darky tökfeleslegesen szemeteli tele senkitnemérdeklő irreleváns infókkal a fav topicjait, de ugye whats new. Csak furcsállom hogy a Win10 ezek szerint szabad pálya, pedig amikor a buy anywhere Forzát a Win10 sztór magától felpeccselte bétadev 0.06-ra az 20 percen belül törlésre került merhogy nem xbox.

Szal Win10 pálya mégis?
  • darkSectorxxx #170899
    Miért nektek csak xbox és ennyi? Nincs PC-tek, nem is érdekel senkit a jó biznisz?
    Szerintem soha nem tudhatod. :)
  • Totti5
    Xbox topikban ez mennyire kapcsolódik az Xbox mint rendszerhez? sem nem Xbox, se nem Win10.
  • darkSectorxxx #170897
    COD Infinite Warfare -> 8.2 euro steam-re cdkeys-en akit érdekel!!!! :)
  • Tommy H
    Hali.
    Ha egy másik Angol profillal veszek paypal játékot úgy hogy átállítom location-t is Angolra megveszem akkor ha visszaállítom Magyarra mindent tudom is használni és nem is Banolnak?
  • orichalcos
    Több mint 90 perces lesz a show. Olyan 100-110 perc.
  • Totti5

június 10. (szombat), 21:00 - Electronic Arts
    június 11. (vasárnap), 23:00 - Microsoft
    június 12. (hétfő), 04:00 - Bethesda
    június 12. (hétfő), 20:00 - PC Gaming Show
    június 12. (hétfő), 22:00 - Ubisoft
    június 13. (kedd), 03:00 - Sony
    június 13. (kedd), 18:00 - Nintendo
  • darkSectorxxx #170893
    Elég lesz?
  • Totti5
    Microsoft gives more memory to Project Scorpio developers
    9GB of GDDR5 memory for games, 3GB reserved for the system.
  • Totti5

• darkSectorxxx #170890
    Miért a windows-on futó összes játék megjelent xbox-ra? :)

Windows store felület az nem egyenlő a PC platformmal.
  • TomStorm
    Ha Hellblade jön Windows-ra akkor Xboxra mi a francért nem??
  • Ulthane
    Rosszul tudod. 30 nap után a cím nem játszható, akkor sem, ha él az előfizetés. Azaz, egy játékra maximum 30 napod van.
  • Totti5
  • Totti5
  • Totti5
  • Totti5
    Gears of War 4 trial közeleg június 9-15

10 órán át.

Single player első fejezet.

Teljes multiplayer és horda mód.

• arty
    na most legalább megértettem, hogy hova tűnt a beam... vajon ebből már a B-vel vissza/ki tudok végre lépni dash-ra? ;)

majd egyszer kipróbálom.... elmondhatatlanul nemérdekel mások sztrímelgetése (amennyire mégis, elég volt az app), erős tulzásnak érzem a külön lap ennek szentelését :(
  • darkSectorxxx #170882
    Uh akkor te is csak hétvégén, mert én is így terveztem. :D
  • darkSectorxxx #170881
    Én is néztem, követtem nyomon...fasza. :)
  • Totti5
    Hétvégén ki fogom próbálni, de előtte helyet kell csinálnom mert 2 terra csurig van.
  • Totti5
    Mixer, azaz a volt Beam azaz az MS stream szolgáltatása.

Az első pont különösen érdekes.

Kooperatív stream.
    A világon elsőként itt lehetséges egyszerre többen, akár négyen is streamelni ugyanazt a játékot, amit a nézők osztott képernyőn nézhetnek. Xbox One-on nagyon egyszerűen meghívhatók a barátok, akik egy gombnyomással csatlakozhatnak a közvetítéshez. Nézőként pedig ez azért jó, mert nem kell lapozni a csatornák között, egy helyen nézhetjük négy játékos tevékenységét.

Channel One.
    Egy új csatorna Mixeren, ami a nap 24 órájában aktív, és folyamatos műsort biztosít, legyenek azok élő események, megjelenés-partik, új játékok videói, tippek és trükkök, e-sport bejelentkezések és közvetítések, és sok más.

Dedikált Mixer lap Xbox One-on.
    Egyelőre csak az Insider program résztvevői, később azonban mindenki számára megjelenik az új Mixer lap az Xbox One Dashboardon, ahol egy helyen válogathatunk az aktív és a legjobb közvetítések között. Így könnyű lesz megtalálni a kiemelt csatornákat és a legnépszerűbb játékokat.

Mixer Create béta iOS és Android telefonokra.
    Az új alkalmazással a telefonunkról is streamelhetünk – egyelőre csak saját magunkat, később viszont telefonos játékokat is, illetve közösen lehet majd streamelni Xbox One és PC játékosokkal együtt.
  • darkSectorxxx #170878
    Te próbáltad már a Game Pass-t?
    Fasza? Téleg mennek a játékok limit nélkül?
  • Totti5

• arty
    egyelőre netflixes működésről írnak... és én havi forgásra tippelek (persze biztos lesznek címek, amik tovább maradnak) - biztosat még tán az MS sem tud :)

szerintem lesz olyan időszak, amikor még magamat is el tudom képzelni előfizetőként... pl egy kihagyott, 10-12 órás codot lenyomni, perfekt!
    és azt még akár utolsó héten is :D (lásd: bf1-et az ingyenhétvége alatt lőttem végig :D thx EA!)
  • darkSectorxxx #170875
    Jó csak az előbb hördültél fel. :D
  • Totti5
    Tudjuk hogy változik a kínálat, nem ez a kérdés.