banner
  • Amiga
    Ez valamiféle gondolatrendőrségi beidegződés nálad? Csak mert mindig azt látom, hogy megszabnád, mikor-hol-miről-hogyan szabad beszélni.

Amúgy az, hogy a PS4-ről semmi érdemleges nem jut eszedbe, sajnálatos, hiszen olyan nagy lelkesedéssel streamelted az Uncharted 4-et Moby masinájáról, hogy öröm volt nézni. Amúgy sem értem, miért fáj neked, hogy miről beszélgetnek a PS topikjában. Bár az MS-flémmel én sem értek egyet.

Persze azt csinálsz, amit akarsz, én a helyedben egyszerűen csak örülnék annak, ami van, dörzsölgetném a kezem, várva a Horizon 3-at, és fejest ugranék a játékokba. Sok jó, irigylésre méltó játék van One-n, de hidd el, hogy PS4-en is.

Amúgy a SONY valóban azért ad el több konzolt szerintem is, mert a köztudatban a 1080p >900 p képlet él. Illetve két eltérő franchise-csomag van, X-en ugye a Forza, a Halo és a GoW, míg PS-en a GT, UC és GoW. Nem teljesen ugyanaz a célcsoport, de a HALO-étvágyat a Destiny sokakban csillapította (én mondjuk nem értem, mitől olyan sikeres), míg a Forza úgy tűnik, már nem annyira system seller, mint régebben. Régen a Horizon miatt én is akartam egy X360-at, végül PS3 lett belőle a TLoU és a Heavy Rain miatt.

De a magánvéleményem az, hogy végső soron mind játékosok vagyunk, fene se érti a megosztottságot és az egymásnak való állandó beszólogatást.

A Brexit ébresztett rá, milyen nyomorultul meg vagyunk osztva, a magyar focisták EB-szereplése viszont arra, hogy igenis egy lapra kerülhetünk. Van közös hobbi, aztán mégis egymást oltjuk, ez a fajunk szégyene, de komolyan. :-)