-
bunny #168315 Hali, barátnőm minden ellenérzésem dacára vett egy xbox one-t. Kinect-tel, hogy tudjon ugrálni előtte. Hát srácok nem tudom, van valahol egy értelmes használati útmutató ehez a kicseszett még véletlen se felhasználóbarát felülethez? Pl. hogy a tökömbe lehet kilépni egy játékból? Voltam olyan hülye, és letöltöttem a goat sim-et (ja, mert goldot is vett a drágám), iszonyat ócska játék de kilépni azt nem bírtam belőle, folyamatosan zenél még akkor is ha a home képernyőre visszalépek az xbox gombbal. Aztán másik kérdés, uninstallálni hogy lehet? 500-as a HDD, nem pazarolnám. Lehúztam a Forza demot, jópofa meg minden, de minek foglalja a helyet az is.
A wifiről időnként leesik, pedig kb. 50 centire van tőle, most olyan hibába futottam bele, hogy Bnő accountja ment rendesen de az enyémnek csak home screen volt, se store se community menü. Store-ba nem engedett belépni, elszállt hibával. Ki kellett lépni és újra bejelszózni, hogy megjavuljon. Nem tudom, hogy tényleg ilyen fos ez a rendszer vagy én vagyok béna így informatikusként, de már ott tartok, hogy " ha minden kísérlet csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" - csak hát baromira nem találom.
A kinect-tel se vagyok annyira elégedett, 3 game-es kit-et vett, az a zoo akármi hajítófát se ér, van a rivals az még nem lenne rossz, kivéve hogy az érzékelése elég esetleges, pedig hely van, fény van, és azért vettünk one-t, mert hátha fejlettebb a kinectje mint a 360-nak. Ehez képes a kézmozgásnál elég sokat hibázik. Komolyan mondom a Vii simán hozta ezt az élményt, sőt.
Szóval úgy nem szemellenzős fanatikust kérdezve ez normális és én várok túl sokat a technikától, vagy valamit nem jól csinálunk? Ha igen, várok minden okos tanácsot, ja és mégegyszer, valami leírást. Hála és köszönet.