176776
banner
  • darkSectorxxx #169788
    +1

Ha neten veszed, akkor szépen xbox üzenetbe kapod: Gears 1+2 és Gears 3+Judgement, onnan vagy kimásolod és beadod más profilra, odaadhatod másnak, vagy van 4 Redeem gomb az ÜZENETEN BELLÜL, azonnali aktííválásra...ez is jópofa, ha nem osztod el másnak 4 gombnyomás és nem kell irogatni a kodot sehová. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 22:17:19
  • Totya42
    Ha lemezesen veszed meg, akkor is megkapod mind. Van a tokban egy papír és azon vannak a kódok hozzá.
  • darkSectorxxx #169786
    Igen!

5 játék egyben! :)
    De 4 Geow, a Judgementet ne felejtsd ki!!!!

5 Geow összesen, utána már csak az első részt felújítva kell megvenned, a Gears of War Ultimate-et! :)

Siess, mert csak korlátozott ideig!

Mondjuk nekem már megvannak, voltak a régi részek lemezen is, magyar felirattal, de ez egy bestbuy ajánlat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.18. 22:05:03
  • Amiga
    Ha jól értelmezem a store-on, ha most megvenném a GoW 4-et, akkor az első 3 GoW X360 compatible verzióját is megkapom?
  • darkSectorxxx #169784
    Hát RDR esetében így volt, csak hittem, hogy most talán másképpen lesz.
  • darkSectorxxx #169783
    Van ilyen ismerősöm is, de mivel a magánéletben amúgy normális, nem mondom neki el a véleményem a dologról, de ez a fajta nagyon durva.
    És ők mondják nekem, hogy én hülye vagyok, mert a játékokért fizetek...csak gépet vegyek és ennyi.

Ja mondom, semmi baj, vállalom a hülyeségemet. :)
  • Totti5
    R*játék első körben konzolra jön, vagy ott is marad, aztán a PC. Eddig is így volt. Miért lenne más most?
  • orichalcos
    Mocsok sokan warezolnak még mindig. Főleg azokat utálom kifejezetten akiknek 100-200-ezres gépük van, de játékot nem vesznek mert NCORE-ron ingyé van. És még csak nem is arról van szó, hogy megnézik hogy fut, hanem lewarezolják, végigtolják és ennyi, nem veszik meg. Utoljára Xbox Classicon warezoltam, azóta csak eredetivel tolom én is pl.
  • darkSectorxxx #169780
    Sokak nem warezolnak manapság.
    max bundle-znak. :D
  • kirol
    Minek legyen?? Hogy le lehessen warezolni?
  • darkSectorxxx #169778

• Amiga
    Annyit bőven megért.
  • orichalcos
    Mi simán megvettük a fullos kiadást 20k-ért, így fejenként 10k-ért van 2 játékunk meg season pass (SG Store-ban, meg volt még 24 SGD az accountomon így csak 100 SGD-t fizettünk érte)
  • Amiga
    Nem tudom, a matchmaking hogy működik, de az a paranoiás gondolatom, hogy ilyenkor elkezdik átterelni az embereket az új részre. Pl. ha felteszem a CoD: AW-t, sokáig nem talál játékost TDM-be. Nehogy már ne legyen 10-12 szabad játékos, vagy egy olyan, már elkezdődött meccs, ahol elférne még egy ember... És már a BO3-nál is hamar szétesnek a public groupok. Fél éve még órákat együtt volt egy ilyen csapat, legfeljebb folyamatosan ki-beléptek emberek. Most meg ott is 1 parti után maradunk a 12-ből 4-en. Mintha már készítene fel a matchmaking arra, hogy várjam az új részt, mert itt nem fogok játékost találni...
  • Rage47
    Nekem fura Jon Snow gonoszként. Meg néztem streamet, multiban ugrálnak, mint a bolhák, elég gáz.
  • Amiga
    Ütősnek ígérkezik a sztori. A multi viszont túlságosan gyors, legalábbis ahogy a streamekbe belenéztem, még a BO3-nál is pörgősebbnek tűnik. Vagyis nekem már egy kicsit túl sok. Ezzel a játékkal megvárok majd egy akciót.
  • darkSectorxxx #169772
    Ha érdekel valakit Halo 5 Digital Deluxe 5200ft.

Én közösködnék valakivel. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.17. 23:43:59
  • darkSectorxxx #169771
    De durva.
  • darkSectorxxx #169770
    Meg is van.
    Nem PS Pro, vagy Scorpio, vagy VR, vagy PC-t kell majd vennem....

"Számozás helyett alcím lesz az új Beyond Good & Evil címében, és az első, apró részleteket valószínűleg még a Nintendo NX a hétre várható bejelentése során megtudjuk - itt fogják azt is leszögezni, hogy a játék kizárólag a japán cég új platformjára készül, amit már nem először hallunk. A Ubisoftnál dolgozó források szerint 2018 nyarára tervezik a kiadást."

Hanem Nintendo-t.
  • Totti5
  • darkSectorxxx #169768
    Igen de azt nem tudtam kijátszani, csak ennyit sikerült, de ha a játékban van olyan opció, hogy hud off, akkor majd készítek faszákat. :D
    Amúgy lejjebb 2 kép tiszta! :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.17. 19:33:59
  • Rage47
    valamelyik még jó is lenne, ha nem lenne bene HUD. sorry :D
  • darkSectorxxx #169766
    Gears of War 4 művészi fotók #2:
    Természetesen mindet én fényképeztem játék közben. :D

• darkSectorxxx #169765
    Gears of War 4 művészi fotók #1:

• Totya42
    Csak sajnos a legtöbb játékban a mikrotranzakciók véletlenszerű ládákat jelentenek. Sajnos adott tárgyak elérése nem feladat vagy teljesítmény elérése után nyitódik meg, hanem teljesen véletlenszerűen. Így aztán lehet játszani vele végtelen plusz 1 órát, akkor sem garantálja semmi sem, hogy sikerül-e megszerezni a hőn áhított tárgyat vagy sem. Direkt csinálják ilyenre sajnos, hogy sokan megtörjenek és nyíljon a pénztárca. Az, hogy képes vagy még ezt is bevédeni az MEGDÖBBENTŐ! A mikrótranzakcióknak semmi helye a teljes árú játékokban. A free to playben van csak helye maximum. Szomorú, hogy ma már az összes teljes árú játékba is beleteszik. Sajnos a mai gamer társadalom gyönge és bármit le lehet nyomni a torkukon :(
  • Amiga
    Szerintem az nem öröm kérdése, ha van egy tonnányi unlockolható tartalom, és több ezer órát kellene játszanod ahhoz, hogy valóban hozzájuss - vagy akár több tízezret, mert duplikált itemeket is dobhat. CoD: BO3, Street Fighter 5, Overwatch tele vannak olyan tartalmakkal, amiket csak úgy szerezhetsz meg fizetés nélkül, ha többé kb. már csak azoknak a játékoknak élsz.

Lehet, hogy ez egy-két játékosnak öröm, én komoly lehúzásnak tartom.
  • darkSectorxxx #169762
    Gears of War 4 - Part 1

Daraest van.....
  • Totti5
    Hát én ész vagyok ettől a "végletes" grafikától. Esőben folyik a páncélon, bőrön a víz. A környezet, a fények, az időjárások ( köd, szél, elektromos vihar ), mind fokozatosan jön. Mesteri a hangulat és az atmoszféra.

• Totti5
    Minden réteg igényeit ki kell aknázni, van akinek az okoz örömet, hogy előre megvesz ezt+azt ahelyett hogy a játék folyamán elérné azt.
  • LBandi77
    Nem törödöm én senkivel,de azért véleményem csakak lehet,
    nekem nem tetszik a tendencia,sem a mikrotranzakciók,néha visszsírom azokat az időket amikor nem volt még online patch és sok sok órát kellett teszelniük hogy ne szemetet adjanak ki a kezükből és ne húzzanak le 1 játék vásárlásnál többször is.Tisztelt a kivételnek.
  • abel0317
    Ez mennyire igaz, de basszus pont a lényegét hagyják ki így!
  • Totti5
    Igen az vagyok.

Ne azzal törődj hogy a másik mennyit dob ki az ablakon mert nem szeret játszani. Neki ez nem szórakozás, nem is érti, nem is érzi, nem is tud vele játszani.

Te nyomd ahogy tudod és élvezd hogy elérsz benne valamit,amiért megkapod a jutalmadat.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.15. 14:03:55
  • LBandi77
    Ja tök jól teszik,aki füzet olyan tartalmat kap meg amiért aki játszik sok sok órát tölt el,a software ára gondolom kevés nekik
    Te tulajdonképpen valami microsoft beépített ember vagy?
  • Totti5
    Azért hogy aki nem szeret játszani perkáljon. Jól teszik a kiadók, ingyenpénz. Én is így tennék a helyükben.
  • abel0317
    Gearsbe akkora lehúzások ezek a ládikók, most láttam van egy 100pack-es store-on 28ezerért te jó isten xD mondjuk tegnap összelövöldöztem majdnem 3000 creditet, mindjárt tudtam venni 2 ládát, minek ide rendes pénz?! :D
  • piamania
    Azt csináltam, kerestem is ott, de nekem nem jelent meg.
  • darkSectorxxx #169752
    Sokan kritizálták, nekem felejthetetlen, ha silent hill-eket szereted, ezt si imádni fogod, sok rejtett szart lehet a városkában kutatni ha van kedved, a story meg nagyon állat, főleg a végén ami történik. :D
  • orichalcos
    Ez a Silent Hill kimaradt nekem. Jó cucc? Korábbi részeket szerettem.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.10.14. 22:35:08
  • darkSectorxxx #169750
    Holi sintér!

"Silent Hill: Downpour and Puzzle Quest receive Xbox One backwards compatibility"
  • Totti5
    1000%-os növekedés, amerikai dominancia és egyre több aktív játékos – pozitív jelek mutatkoznak az Xbox One háza táján

Harmadik hónapja vezeti az Egyesült Államokbeli konzol eladási listát az Xbox One, az NPD adatai szerint. Július és augusztus után szeptemberben is a Microsoft gépe volt a legkelendőbb.

Az 500 GB-os és 1 TB-os Xbox One S típus megjelenésének hetében a konzol eladásai csaknem 1000%-kal, vagyis tízszeresére nőttek az Egyesült Királyságban.

Ezek után nem meglepő, hogy szeptemberben az Xbox One volt a legnépszerűbb konzol az öreg kontinens legnagyobb piacán, a Gfk Entertainment UK szerint.

Az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és a világ több más országában is az Xbox One volt az egyetlen jelen generációs konzol, ami szeptemberben növekedni tudott az előző évhez képest – ez már a Microsoft kommentárja.

Az NPD és a Gfk szerint Amerikában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában a Forza Horizon 3 volt a legsikeresebb first-party játék szeptemberben.

Az Xbox Live globális használata is sokat nőtt: 57%-kal több aktív (tehát rendszeresen játszó) felhasználó van a rendszerben, mint egy évvel ezelőtt.