Igen!Pontosan ez történik!
Én is így adtam már el 12 játékot soha senkinek nem volt gondja!Én úgy adom el,hogy minden adat megváltoztatható rajta még a biztonsági másod lépcsős telefon vagy email cím is!
2 féle lehetőség van a használatra!
1.
Van az idegen profil bejelentkezel vele meg a te saját profiloddal és használod a te profilodon a leszedett játékot.Itt ugye mind a 2 profil online vagy is be van a boxon jelentkezve!Ez akkor hasznos ha csak te használod egyedül 1 boxon a játékot és így megmarad a homeolási lehetőség is.
2
Van az idegen profil belépsz vele és a settings my xboxon azt kapcsolod be,hogy ez a home xboxa.Miután ezt megcsináltad neked nincs szükséged az idegen profilra.Ezt akár a home társadnak is oda adhatod és ő az 1 es módon szintén tudja használni,Azaz ketten tudjátok használni!
Viszont eladni nem adhatod el addig ameddig te akarod használni,mert ha az új vevő lehomeolja a boxára te már nem fogod tudni használni!!!
Viszont ha meguntad te ugyan így tovább adhatod mint ahogy te vetted.Pontosan ugyan olyan dolog mint a lemezes használt piac annyi különbséggel,hogy így sokkal olcsóbban jutsz játékhoz és akár egyszerre 2 en is tudjátok használni..