banner
  • Harlekin
    Baszki én nem értem...Én ez mellett heti 2 nap 2 óra squasht nyomok 1 nap 1 óra teniszt és kijárok dronet reptetni 2 naponta asszonnyal cangázni,motorozok ha az idő engedi!Ráadásul a múlthetemet totál lefoglalta a medence,mert idén mondom lecserélem a vizet... A szomszédom évek óta agitál,hogy töltsük fel a kútjáról.(segítek neki néha és kedveskedni akart meg spórolni nekem)mindig kibújtam a dolog alól,de most ráálltam.Faszán tele lett miután 1 napot takarítottam és össze raktam mindent mondom ph mérés- jó kemény,de számítottam rá így belebasztam a PH mínuszt és fasza lett.Na mehet bele a super klór lesokkolni a vizet.Bekeverem beleöntöm és már akkor abban a pillanatban gyanús lett a dolog olyan furcsán elkezdet opálos lenni.Gondoltam dolgozik a tablettából a pelyhesítő... hagytam bementem reggeli kávé stb 2 óra múlva megyek ki és térdre rogytam a kíntól a kristály tiszta vízből kolontári vörös iszap lett minden túlzás nélkül!!!
    Kiderül,hogy nagyon magas volt a víz vastartalma és a klór megtámadta.A történet vége az lett hogy víz leenged medence újra sikálás és csapvízről töltés és persze ez nem egy napos tortúra ez elbaszott 4 napomat....