Tegnap próbálgattam a time trialokat...Kurvára nem vágom,hogy mennek olyan időket...Szalad előttem a rang lista elsőnek a ghostja és gyorsabb tehát az egyenes szakaszokon megy el! Hogyan miként!?!?Nincs ugrás nincs semmi falon futás egyenes szakasz van fullon van a dinamikám és hagy le!!!!?????
Van olyan ahol benne vagyok a top 10 időben,de irritál,hogy nem tudok jobbat menni!
Más Dying Light dlc miatt majdnem szétbasztam a kontrollert.
Miért van az,hogy minden készítőnek ugyan úgy faszul jár az agya...
Lényeg időre kell menni eleve ez,hogy időre!!!!Rohadna meg....
Miből gondolják,hogy én sieteni akarok ráadásnak így,hogy 1 év kihagyás után ugrok vissza a játékba.
Így,hogy azt se tudom melyik gomb mire való.Így,hogy,ha mindent jól csinálsz akkor is marad max 5 másodperced!
Így viszont nem lehet csinálni!!!,
Mert semmi utalás nincs arra,hogy a 3. küldetést úgy kezd,hogy legyen bőséges benya a kocsiba,hogy jó állapotba legyen a kocsi,hogy még véletlenül se legyen éjszaka,hogy,hogy,hogy...
kb 20 x haltam meg mire legalább világosodott,hogy lássak!Természetesen a kocsit első halál után nem oda rakja ahol hagytam hanem a nagykapuba ahol 6000 zombi táncol rajta,és persze még véletlenül sincs nálam repair cucc ,de lényegtelen is,mert se idő se lehetőség nincs használni...
A készítőket addig ütném ameddig mozognak.Oda ültetném őket és sorban ezekkel a feltételekkel kellene nekik teljesíteni a feladatot,ha nem sikerül elsőre péppé verném az agyukat,hogy többet ilyet még véletlenül se találjanak ki!