Ja az nem azért van a játékba...Nem szólt rám senki,hogy tegyem le...Lehet azért,mert mire oda jutottak volna addig halottak voltak!?
9mm-esel se nehezebb csak tovább tart ,mert többet kell bujkálni. Sőt amint látod a képességek a leghatékonyabbak.
Arról csak te tehetsz,hogy szereted magad szopatni azzal,hogy lassan a 100.x halsz meg(és még nem voltál a bossnál) és a képességekhez szükséges dolgok felét se szedted össze...így 15 óra játék után...4. act végén!!!!!
Én 32 óra alatt 2x nyomtam végig 100%-ra a játékot!!!Most nézem 39-en áll a halál számláló.Ennek több mint a fele a haveromnak köszönhető aki kipróbálta a játékot és esett kelt benne.A maradék nagy része meg betudható a csodálatos LB RB gombnak meg az acsizásnak.
Biztos én csinálok valamit rosszul.....
Ezért csak azt tudom mondani,hogy te meg az agyon iskolázott Uthane legyetek büszkék a teljesítményetekre...
Jah meg az,hogy állsz mint fasz a lakodalomban és agyon lő a sniper ez gépfegyótól független.
Ha megnézed hogy mikor rusholok rá jössz a titokra.Mint minden játékban ennek is meg van a dinamikája.Fülelj és hallod a snipert mindig pont akkor lő amikor én már rusholok.Nem találod érdekesnek????Csak ismerni kell a játékokat!!!!!És menni fog!!!De ehhez meg sokat és sokfélét kell játszani!!!!Számtalan videót tehetek be,ha akarod,hogy a nagy darabokkal mit lehet közvetlen közelről csinálni hardon!!!
Jah és szólj Uthanénak is,hogy bővítse a repertoárját és neki is menni fog