ON: Na nekem megmondom mi nem tetszik csak a QB-ben, nem vagyok felbontás mániás, nem szoktam sírni, nekem más kell, összkép, leszarom a pixel számot ha ilyen filmszerű, ez a része jó. Bár inkább pre-HD mozi filmszerű, de erre szavam nincs. Ami viszont zavar, ez hogy ugye hullámzik sokszor a geometria, ahogy az idő beakad, fodrozódik. Na és ilyenkor hajlamosak rétegek egymáson átlógni, mondom a példát: falon parafa tábla, rajta szórólap. A szép fehér labor fal elkezd hullámozni, de a tábla nem és ettől hullámzáskor ilyen ratyi textúra problémák lépnek fel. Na ezt nem kellene.
Ja és most így az ACT3 végeztével még mindig nem érzem annyira a harcot, bár ez nyilván az én hibám. Mondjátok, hogy alig haltok, hardon se, én valamit nem tudok, nem érzek rá, mert én normál szinten is azért fűbe harapok itt-ott, ha valami heavy vagy ilyen juggernaut van akkor legalább 1x biztosan. Még nem áll kézre - igaz tényleg sok megszakítással játszom - ez az LB/RB téma és a Time Stop gömböt is néha félredobom Alan Wake ehhez képest ilyenkor már magabiztos elemlámpázással telt, igaz ott csak arra kellett figyelnem