176776

-
abel0317 #168506 Fogalmam sincs. "Deluxe" jól hangzik de fogadjunk, hogy csak a multis tartalmakhoz ad hozzá ezna kiadás, ami amúgy hidegen hagy, mert nem vagyok egy nagy multis. Csak érdekelt, hogy melyik verzió volt fent annyiért, amit írt -
Na csak ki tudtam próbálni. Siman Mastercarddal fizettem az oldalon, 10 perc után küldték 200 rand feltöltőkártyát. Xbox-on bepötyögtem, sikeresen aktiváltam, utána megadtam egy dél-afrikai billing adress-t, és megvettem INSIDE-ot 169 rand-ért. (kb 3268FT) -
lehet akkor várok pár napot,mert jelenleg SEMMI infót nem találok,hogy ez kamu vagy se....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.08. 12:49:51 -
Minek akarod megvenni Deluxe-ot?
Harli: Én csak kaptam az infót, kipróbálni nem tudtam, majd jövő hónapban lesz zsém játékra. :D -
Nem!
az ennyi! 18.404,72 Ft = R949,00 -
Szóval én legyek a berepülő pilóta!?
-
abel0317 #168500 Titanfallból ez a deluxe edition lenne ennyiért? -
Írd majd le hogy működik-e rendesen, mert akkor legalább van még egy mód az olcsó vásárlásra. :) -
Ma meg is veszem ezeket!
BF 1 15.495,65 Ft = R799,00
titanfall 2 15.495,65 Ft = R799,00
Ettől már csak India lenne olcsóbb... 14700 -

Amúgy igazán lehetne minden storeba feltöltő!Hogy ne keljen a vpnel baszakodni!
De vicc az,hogy pont 1 hete szereztem ismeretséget délafrikába és most hétvégén akartam letesztelni,hogy működik e így a vásárlás.Hogy nem vpn el lépnek be a profilon hanem valós délafrikai IP címmel és otp-s kártyával.
Ha nem akkor meg ment volna neki az utalás és ő vette volna meg kártyával...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.08. 09:20:02 -
DLCbe sport játék az sosem működött. Bukott, rossz volt, gyenge, karcsú, tök ugyan az mint az alap. Fifánál próbálkoztak vele nem jött össze. -
Ha valaki Dél-Afrika Store-ból akar vásárolni.
Feltöltőkártyák. -
+1
Csak el ne csesszék, és innentől a következő évadokat DLC-be kérjük. :-) -
:D -
abel0317 #168492 Így talán lesznek páran a szervereken -
"Evolve - konzolon is ingyenesen játszható lesz"
Egyelőre PC-n megy a Stage 2 teszt..... -
Ezek lesznek benne (újdonságok)
Formációs, gumimelegítős kör
Manuális rajt, kiugrási ehetőséggel + büntetésekkel
Új büntetési rendszer
Napszak beállítási lehetőségek ( ami láthatóan dinamikusan is változik közben )
Életképek ( animációk ) mindenhonnan
Manuális box, sebesség túllépési lehetőség, manuális beállás és indulás így minden a pilótán múlik
5 másodperces büntetés letöltés lehetőség
22 fős multiplayer
Újramodellezett kerékvetők és felületek / fizika
Safety Car
Virtual Safety Car
Boxfalról különböző információs táblázások futam küzben
Új törésmodell pl biztonsági lánc a leszakadó kerék ellen
Nekem mint Codie F1 fan ez maga lesz a kánaán. Ennél többet F1 játékba az ember már nem is kívánhatna. Elképesztő mennyire autentikus és részletes.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 18:04:53 -
Codie büntet megint. Elképesztő részletek.
-
Kizárólag csak is a 3.0-ás HDDt ismeri fel, vagyis használja, mert annak a sebesség megfelelő.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 12:53:27 -
TheHUNgunner #168487 Egy kis segitseget kerhetnek toletek? Tegnap probaltam egy 250 gigas regi samsung vinyot (usb 2.0 as), majd egy ugyan ilyet csak 330 gigas meretben racsatlakoztatni a boxra, de egyaltaln fel sem ismerte egyiket sem. Egy 8 gigas pendriveot meg egy 2 gigasat probaltam utan azokat felismerte illetve a tartalmat is megtudtam nezni. Mindent meg probaltam amit javasolnak az ms oldalan hadonlo esetelben, de a ket kulso vinyot tovabbra sem ismeri fel. Mi lehet a baj? Ez nem is zavarna csak hdd -t szeretnek venni a boxhoz egy egy teras samut m3 maxfactor usb 3.0 at. Azt biztosan felismerne a masina?
Koszi elore is! :)
-
>Ami amúgy maximálisan megéri a pénzét, ha valakit érdekel vegye ne filléreken lovagoljon.
Úgy bizony!
-
Inside pár napja jelent meg, nem lett volna, majd holidéj akciókban.
Ami amúgy maximálisan megéri a pénzét, ha valakit érdekel vegye ne filléreken lovagoljon. -
Nem csoda, ha mindenki az EA-t szídja, ezek meg komolyan vették. :-)
Mondjuk az Unravel-t már régen megvettem pár mozijegy áráért.
Szerintem azért elég ciki, hogy magyar MS-storeban nincsenek kint az akciók, gondolom MS-nek nincsen elég pénze és embere, hogy erre is gondot fordítson. Mert azt álmomban sem feltételezném, hogy esetleg leszarja a magyar felhasználókat. Nekik minden user észbontóan fontos, a cég sok évtizedes pályafutása töretlenül erről szól. -
Nekem Hitman kellett volna, de valszeg nem lesz az akciós jövő évig :D -
Ulthane #168482 Nahh, atneztem a csodas kinalatot. Egyik sem erdekel. A Layers of Fear-en gondolkodtam vagy egy percet, de aztan rajottem, hogy nem kell.
Ha az Inside lett volna akcioban, megvettem volna. -
Mert nem kellett neki. Állításuk szerint ez a szolgáltatás nem érdekelné a PS felhasználókat. :)
__
Srácok, valaki kapott Battlefield 1 kódot? -
Ulthane #168480 Irjunk egyutt :) -
szuper, PVZ2-re vártam :)
@TDC Geronimo Kérjétek meg a Sony-t, ők utasították vissza anno, mert nem ad elég értéket a usereknek.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.07.06. 19:47:48 -
Miért nincs PSen :( -
Őrület ez az EA Access!
Ghost Games' recent Need for Speed reboot is coming to the Xbox One exclusive service EA Access on 12th July.
It will be joined by cutesy indie platformer Unravel.
Later this summer, on 30th August, EA will add Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 to the EA Access Vault. That's pretty quick considering that the game just launched in late February. -
Nincs ezen mit gratulálni!
A Magyar store MINDIG is HIÁNYOS VOLT és lesz is!!!!Pedig amikor Magyarország felkerült MS térképre!És mindenki esztelen migrált Magyarba....Már akkor lehetett tudni,hogy ez az egész Magyar részleg vakvágány!!!A Borzasztó az,hogy vannak akik ezen még mindig meglepődnek!?
Pedig csak egyszer kellene végig gondolni,hogy Magyarország összes konzolhasználójának száma nem éri el 1 Amerikai nagyvárosban élő konzolhasználók számát.Miből gondolja itt valaki is azt,hogy mi itt annyira számítunk nekik....Nem azt mondom,hogy ez így jó szimplán csak EZ VAN! -
Naja, jobb lett volna, ha a magyar supportot zaklatja, mert most itt kiadja a mérgét, és nem jut el hozzájuk :( Még én is írok nekik mindjárt. -
Dehogy jogos, itt amit fröcsögtél az ment mindenre. A magyarokat osszad, sőt telefonon mond el ezt nekik és írd meg mire jutottál.
De xbox.com-on minden elérhető, magyarról is szóval hajrá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 19:24:44 -
Ulthane #168473 Tehat akkor total jogos az eszrevetelem. Magyar ember vagyok, lefosom, hogy a szingapuri store-ban kint van-e. A magyarban nincs. Pont. Jogos az eszrevetel. S mivel ez felhaborito, a stilus is az. -
Nem hiszem, hogy Barnabásunk erre érdemben tudna válaszolni :) -
Elérhető az mindenhol, csak a magyaron nincs kirakva, hogy miért valaki kérdezze meg őket... ha sokan nyomjátok fel őket akkor lehet lesz változás.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 19:17:03 -
A stílus valóban kifogásolható, de egyébként abban igaza van, hogy az MS nem szakadna bele, ha a gépről, a storeban is elérhetővé tenné az ilyen akciókat. Én is szívesebben nézelődnék ott, mint a weboldalon.
Szerk.: ja, hogy csak magyar régióban nincs, gratula. -
Ez csak azért van,mert PS4 topikban ez a megszokott hozzászólási norma!Megszokhattad volna már!Ráadásul szép ízes Magyarsággal!
-
Elnézzük, a nagy meleg, meg a haterkedés. Amúgy te gondolom nem vagy balfasz szóval ne másokkal foglalkozz.
Azt hogy a magyar sztórban miért nincs kint, a magyar sztórt hívd fel, kérdezd meg, de ezen én meg sem lepődök, mert a magyar sztór a dashon 0a, mint mindig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 19:15:12 -
Ulthane #168467 Nem, nem nem, nem ez erdekel! En is tudok kurva listakat keresni a neten! En a szatyvadek dasboardon vagy a storeban akarom latni egymas mellett az akcios jatekokat, kulon fulon, vagy menuben, vagy mittomen. Ez miert olyan nagy keres? Ezt tenyleg komolyan gondolja az a szanalmas banda, hogy ez igy oke? Aki nem olvas hireket mondjuk, az azt se tudja, hogy akcio van, hisz ezek a balfaszok egy store-ban sem kepesek valahol ezt megjelolni?
Ne is haragudj, de ez ELFOGADHATATLAN. A Steam-en hogy van? PS Storeban hogy van? Ne mondd, hogy ez neked nem hianyzik, ez extra elvaras, es ne kapjon agyverzest miatta az ember!
Kulon Ultimate Game Sale video keszitesehez van eszuk, de Ultimate Game Sale csempe keszitsehez a "fooldalra" mar nincs... Elkepesztoen szanalmas.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.06. 18:56:01