banner
  • Totya42
    Lenne hová fejlődni, mint mindig. De azért nem ennyire borús a helyzet szerintem. Jelent meg jó pár új IP, mint a Watchdogs, Order, Quantum Break, Ryse, Destiny, Division, Paragon, Bloodborne, Driveclub, Dying Light és ezek csak amik épp eszembe jutottak. Persze van sok újra kiadás is, de azért ez alatt az össz-vissz 2,5 év alatt sok új játék jelent meg. Ha valaki meg szereti az indie játékokat, na ott meg aztán végképp tele újdonsággal és új ötletekkel. És mindezek mellett jönnek a jól bejáratott sorozatok folytatásai is, de azért ezeknek nehezen róható fel, hogy nem tudnak annyira megújulni. CoD-nak is a BO3 már a 12. része. Nem lehet ennyi részen át újítani egyszerűen szerintem.
    Technikai újítás is van szerintem már most is. Egy gombnyomással lementem a gameplayt, szerkesztem, feltöltöm. Közösségi funkciók garmadája áll rendelkezésre. Egy gombnyomással shareelem a játékot. Sőt! Pl: Mortal Kombatban behívhatok havert, hogy egymás ellen játszunk miközben share-elek úgy, hogy neki nincs is meg a játék és nem is kellett feltelepítenie egy bitet sem. Vannak itt újítások. És lesznek is. Jön a VR, Holo és még ki tudja mi.
    Sokat változott és sokat lehet még fejlődni persze, mint mindig, de azért messze nem látom annyira borúsnak. Egyenlőre még csak 2,5 év telt el. Ez a generáció szerintem még nem megy sehova a következő 2 évben sem.
    Legtöbbet inkább mi változtunk. Annyi játékot toltunk már végig, hogy már nem igazán tudnak újdonságot mutatni. De aki most kapcsolódik be a gamingbe az nem panaszkodik szerintem. Max a drága játékárak miatt :)