banner
  • Macccy
    Még valami: csak kíváncsiságból ránéztem a Jatekaim.hu -n álló eladó X360 cuccaimra, hát mondanom sem kell, kutya nem vesz már meg semmit, de mondom kicsit számolgassunk csak ... HALO4, legjobb tech, kompetitív online géming, minden földi jó, csiribiri zabszalma, ráadásul Limited Edition, fent van a hirdetésem már kitudja mióta, rá sem nézek, 4.000 Ft már sok érte, de sokan hirdetik 2.800-3.000 Ft -ért is és rajtuk marad. Mondhatnánk, hogy "nem kér enni", dehát foglalja a helyet a polcon, naponta látod, belepi a por, beszövi a pók, szembesülsz az enyészet elkerülhetetlen rémével, az elmúlással és az' rohanó idővel, mint fényszóró fényében jéggé dermedt róka a főúton ...

És most durván a 3 évvel ezelőtti 0day ár 20% -áról beszélgetünk. És ez rajtu(n)k marad! Ennyiért is, talán olcsóbban is.
    Akkor mi a mélytorkúbb orál, amit büszkeségből magad ellen elkövethetsz? Veszel egy dobozos cuccost drágán és kockáztatod, hogy elfelejted és rajtad marad örökre, vagy veszel kétharmad áron játékot és 100% biztonsággal vissszaforgatsz belőle 10% -ot a következő termékbe? (vagy home esetén harmad áron veszed és úgy 10% tuti cashback ha már nem kell)

És ez még mindig egy elméleti kérdés, egy lehetőségről felvetett gondolat, semmi több, ha meg is csinálnák sem lenne kötelező élni vele. Akkor miért kell előre anyázni ...?

Epilogue:
    Nyilván jobban csakis az a játékos járhat, aki vagy ingyenkonyházik, mint Oric vagy megvesz valamit lemezen és egy héten belül letolja, hogy aztán találjon rá vevőt minimális veszteséggel. Gondolom optimális esetben így akár 60-70% cashback is elérhető. De esetemben, ismerőseim közt és a korosztályomban sem ez jellemző, nem nagyon van mostanság annyi időnk / olyan játék, ami egy hét alatt lepörögne, de még a tavaly nyári AAA címekkel se végeztem (Batman, Witcher)! Így meg maradna a begyűjt-sűrít-letol-visszaad négy ütem, amihez néhány esetben ajándék lenne az a -10% is.