176798
banner
  • lwb
    Elvileg, ha elég erős a vas és eleve megcsinálják pc-re is (mint kb az összes bejelentett x1 játékot), akkor mehet az a 60+ fps. Nem kell ehhez semmi extra munka a fejlesztők részéről, csak kellően erős vas, hogy megmozgassa.

Nagyon töröm a fejem, de csak az előző need for speed jut eszembe, ahol konkrétan elk-rodott az egész játék, ha .ini file-ban 30 frame fölé toltad a dolgot. Ja, meg a fallout 4-ben, de ott már megpeccselték. Szóval menne az, csak kell a vas hozzá, meg az, hogy szándékosan ne lockolják 30-ra, mert boxon nem nagyon van lehetőség buherára meg .ini file-ok állítgatására, mint pc-n.
  • orichalcos
    Simán jó játék ez a Trials of the Blood Dragon.
  • -pityu-
    Sziasztok, kérdezném ezt a EA access dolgot, hogy az akció keretében 22-ig letöltött játékok meddig használhatók? Vagy amig van Gold addig lehet?
  • Selminar
    Volt valami gőzhajós, lapátkerekes video, az nagyon meleg volt !
  • Totti5

• darkSectorxxx #168162
    Erre vártam, de már hiába.

"Phil Spencer elárulta, hogy már nem kell sokáig várnunk, hamarosan egeret, valamint billentyűzetet használva is játszhatunk Xbox One konzolon."
  • darkSectorxxx #168161
    Hát semmi sem biztos manapság, szóval csak jelzésképpen. :)
  • Totti5
    Inkább EA access és mind a kettő meglesz, ami amúgy INGYENES 22-ig.

"EA games in The Vault now include Battlefield Hardline, EA SPORTS UFC, Battlefield 4, FIFA 16, Dead Space, Madden NFL 16, Dragon Age: Inquisition, Rory McIlroy PGA TOUR, NHL15, Titanfall, Plants vs. Zombies Garden Warfare, Need for Speed Rivals, NBA LIVE 15, Peggle 2, FIFA 14, and Madden NFL 14."

Csak GOLD kell hozzá.
  • Totti5
    Tudhatná, csak a konzolt ma már a PChez mérik. Ár-teljesítmény különbség mindegy, ha nem tolja ki ugyan azt a látványt, akkor botrány van. Itt tartunk sajnos. Kétlem hogy minden fejlesztő hírtelen 60 fpst akar csinálni. Nagyon jól megvannak a 30al, de soknak az sem megy. Ez tudás, tehetség, idő, pénz kérdése mindi. Megoldható? meg. Minden megoldható, de ha nem akarják akkor nem fogják....
  • TDC Geronimo
    inkább sima bf4et vedd ha az nincs meg
  • raymond01
    A store -on most csak 1500ft a Hardline, megéri még ezt megvenni? Játszanak még vele online sokan, vagy kiegészítők nélkül már kevesen vannak??
  • unrealnoise
    PC sincs semmi befixálva CS Go-ban még is milliók játszanak vele NAPONTA... Szóval hülyeség, hogy azért fusson az erős konzolomon ugyanannyival a játék, mert van akiknek nem futja a drágább vasra... remek...
  • lwb
  • Selminar
    Tudom h laccik de nekem nem szempont, csak az ipar bele lett hajszolva.

Pc master race-tol meg hányok, ennyi.

• lwb
    Azért látszik a különbség nagyon a 30 fps meg a 60, pláne a 30 meg a 144 között. A g-sync meg ég és föld. Persze a 30 fps is játszható, de a magasabb frame rate növeli az élvezeti értéket. És ennek semmi köze a pc master race-hez.
  • Selminar
    Nem erem a 60fps-t, en a riva TNT kartyamtol kezdve örültem a folyamatos frémnek, eleg a 30, ha van melle megfelelő tartalom... Latom a technikai előnyt es a fejlődést s tudom h van értelme, gsync-nek stb, de szerintem felesleges egymást es a fejlesztoket behergeni, meg pc master race...

Kollegaim is fikazzak a konzolt, hogy hol tud az 60fps-t meg minden. Mondom jo, te meg az alienware laptopodba most veszed 250ert a 980m-et, es mit játszol vele? World of tanks-ot meg megy a filmnezes, hat gratulálok, ezért érdemes gamer pclaptopot, en inkább jatszok a konzolos "sz&rjaimmal".
  • lwb
    Azért azt látni kell, hogy vannak olyan játékok, ahol a világ legjobb fejlesztője sem tudja tartani a 60 fps-t a mai konzolgeneráción anélkül, hogy a grafika ne sínylené meg. Ezt meg nem fogja senki meglépni, mert sajnos a grafika minősége még mindig fontosabb szempont sok vásárlónak, mint a folyamatossága.
  • lwb
    Ezt gondoltam én is eddig, de Spencer lenti nyilatkozata nagyon nem ezt sugallja. Majd meglátjuk.
  • Totti5
    Nem a játék nem tudja, hanem a fejlesztők target 30ra csinálták. Senki nem kérte rá, kényszerítette őket. Ők döntöttek, de van egy rakat fejlesztő akik tudásilag képtelenek nem hogy a 60ra, a fix 30ra sem.
  • Jinchuu
    Én ilyen frame rate fixálásra csak a játékok online multiplayer részénél számítok, mert ott elég nagy különbség lenne 30 fps vs 60 fps között, így ott marad az hogy belövik egy közös fps-re és a felbontás változik a két gép között meg a plusz effektek. Single esetén szerintem semmi megkötés nem lesz, mehet az all-in a Scorpio esetén ha már valaki prémium gépet vesz akkor az arra készült game hozza ki belőle a maximumot.
  • lwb
    Egy rakás játék nem tudja a 60 fps-t most az xbone-on vagy akár a ps4-en. És igenis van köze a frame-hez a MS-nek: hiába erősebb a gép, de hozhatnak olyan üzleti döntést, hogy szándékosan visszafogják és lockolják a játékot azon a frame per sec értéken, amin az alap xbone is futtatja 1080p-n. Ennek indoka lehet, hogy piacon tartsák a régi modellt: 1080p-n mindkettő ugyanúgy fut, scorpio tudja a 4k-t is kb ugyanolyan teljesítményen. Ez lehet egy üzleti döntés és MS megteheti, hogy lekorlátozza a gépét ebből az okból. Én hülyeségnek tartanám, de Spencer lenti nyilatkozata elgondolkodtatott.

Remélem nem így lesz.
  • Totti5
    Mint mondtam az 1080p most van. Ami nincs az a 4K, amit a gép tudni fog az a 4K, amivel reklámozni fogják az a 4K ( meg az okuluszt VR vagy talán jövőre már lesz Holo az E3on )

Te tudod ezt, én tudom. Aki meg laikus annak tök mindegy... Phil nem kamuzik, nem az a fajta. Egyenesen megmondja. Jelenleg annyit kell tudni az új gépről, ami miatt jön. Az meg a 4K, VR, póver. Minden más is időben ki lesz szakértve. Sokára lesz még, közelebbieket majd 1 év múlva mondanak, mutatnak.
  • unrealnoise
    "Scorpio is for the person who's got a 4K television"

Nem így kellene fogalmazni pont. Megint mellébeszél, hülyeségeket mond. Mondhatta volna azt is, hogy mindenkinek megérné váltani Scorpiora, hiszen 1080p-ben is jobben fognak futni a játékok, és szebbek is lesznek valamennyivel. Stb. (Persze ezt finoman kell megfogalmazni, de ilyen hülyeséget, mint amit fent idéztem inkább nem mondtam volna, pláne, hogy tudják, hogy frémráta ügyileg legalább úgy bebukták ezt a gent eddig, mint felbontás ügyileg..., szóval egyik sem feltétlen fontosabb a másiknál.. (mondjuk ugye lassan HC gamer vesz csak konzolt ugye, annak meg szerintem a frémráta fontosabb..)
  • Totti5
    1080p most is van. 4K egy kijelző ugrás amit csak az a gép fog tudni.

Phil arról beszél hogy az új gép a látványos nagy ugrást 4K kijelzőn fogja mutatni.

Az nyilvánvaló hogy erős gépen szebbek lesznek a játékok ( hogy mi hogy fut jobban az fejlesztője válogatja ). 480p, 720p, 1080p-n is volt 20 fps és a 4Kn is lesz.

MS csak a hardwer és szoftver hátteret adja meg ahhoz hogy a 4K kijelzőn lehessen használni a gépet. MSnek semmi köze ahhoz hogy ebből melyik fejlesztő hogyan és mit hoz ki. Pláne nincs köze nekik a frémhez.

Aki akar most is vígan tol 1080p/60 frémet ezeken a gépeken, mert TUDJA a gép.

• n000rbi
    Mondjuk még mindig jobb 1080p fix30-cal mondjuk ultra-n, mint a csapkorászó valami, ami ebben a genben elég gyakori sajnos mindegyik konzolon. Viszont ennek ellenére én is azt mondom, hogy elmehetnek a búsba, ha ez tényleg így lesz.
  • lwb
    Mondjuk ez elég szarul hangzik. Ha ezek tényleg egy 4K gaminget akarnak, akkor maradunk a 20-30 fps-nél, csak 1080p helyett 4K-ban. Ha ez a helyzet, akkor tartsák meg a Scorpiot maguknak. Ha semmi teljesítmény-növekedés nem lesz 1080p, mert mondjuk lockolják 30-ban az fps-t, akkor nem veszem meg ezt a gépet.
    Nincs egy db 4K filmem sem, csak konzolért meg nem veszek 4K tévét.
  • unrealnoise
    Majd ezt a fejlesztők eldöntik szerintem. Ha majd sokan nyavajognak 1080p 60 FPS-ért, akkor úgyis abba tolják el a saját exkluzívokat is.
    Sőt, miért ne lehetne választani, hogy 4K 30 FPS, vagy kisebb felbontás, de 60 FPS.

Ha nem lehet állítani, kutyát nem érdekel a konzol. Van egy 144 Hz-es monitorom, lassan tényleg az lesz, hogy maradok PC Nintendo mellett... Még azt is képes elcseszni a Microsoft amiben nyerésre állnak...
  • TDC Geronimo
    Spencer: Scorpio won't do anything for you if you don't have a 4K TV

“You should buy [the Xbox One S], because Scorpio is not going to do anything for you,” Spencer said after asking the reviewer what TV he had – in this instance a 1080p set. “Scorpio is designed as a 4K console, and if you don't have a 4K TV, the benefit we've designed for, you're not going to see."

“Scorpio is for the person who's got a 4K television, who's really focused on 4K gaming. It's going to be a premium price over what we're selling this one for, and both of them will exist in the market at the same time. Scorpio is for your 4K gamer. And that's what we designed it for.”

Ahelyett, hogy inkább az 1080/60at nyomnák erőltetik a 4kt. Ott a benne lévő GPU meg fog halni
  • n000rbi
    Ha kicsit hunyorogva nézitek a képet, látszik a venti helye a szellőző alatt. Maradt szép nagy, mint a régiben, ezért nem hiszem, hogy számottevően hangosabb lenne (a belső táp ellenére sem)

• Harlekin
    Tegnap reaper akcióban volt!

Play of the game!
  • lwb
    Ez mennyire hivatalos info?
  • -pityu-
    Sziasztok egy kis segítséget kérnék. Az XO-ra szeretnék letölteni 360-as játékokat pl Tekken tag 2, de nem engedi vásárolni, gondolom régiózár. Nem tudnátok adni valami más linket, a magyaron kívül ami működik ? Előre is kösz.
  • darkSectorxxx #168131
  • Kongy
    Igen, meg ahogy látom elég telített a piac, nem csak én akarom hirtelen eladni.
  • darkSectorxxx #168129
  • darkSectorxxx #168128
    Kontroller nélkül? :D
    Hát boltba kell venni az illetőnek kontrollert, ezt kénytelen vagy lehúzni bolti áron az alap összegből. :D
    68 még nem lenne vészes, de tegnap volt az E3!
  • Kongy
    Akkor azért nem viszi 68-ért senki :D
  • darkSectorxxx #168126
    60k-t mondjuk.
    Hát kontroller nélkül -14k szerintem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.14. 23:05:19
  • darkSectorxxx #168125
    +1, ha a cimét kitakarnék megnem mondanám hogy ez egy cod.
  • Kongy
    500 GB-os Xbox One-ért, gari és kontroller nélkül ti mennyi pénzt kérnétek? (2014 októberi vétel).