176898

-
Tommy H #168267 Te hol születtél,hogy így beszélnek ott?
"cseszettű,háá".Bár az utóbbi napok ismételt irományodból van tippem tá -
Háááá....csaknem.
Én cseszettű várom már, de ha 3-4 óra lesz, akkor kuka. Mármint pre-order téren.
7-8 órát azért várok tőle.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.19. 20:39:01 -
Selminar #168265 Viszont nem teljes áron jön, ami lehet a jatekidon csapódik le. -
Phil Spencer
@XboxP3
'ReCore' is the mashup of 'Metroid' and 'Mega Man' I didn't know I wanted -
-
-
ez a HDR megint olyan PR kifejezés, mint a pávör of dö kláud volt anno kb.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.19. 13:25:37 -
Iszonyat várom. -
HDR: What does it mean for games and movies? -
Ebben az egyben egyettek értek, összehozza őket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.18. 19:23:19 -
Természetesen érdemes, tán kötelező is elolvasni ( aki még angolul nem tette, most már le lett fordítva ). Sok fröcsögés, téveszme, alulinformáltaság elkerülése végett.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 17:42:14 -
Az idei E3-on a Microsoft egy olyan stratégiát vázolt fel, ami összehozza a konzolos és a PC-s játékosokat, és az eddigi gyakorlattól merőben eltérő, generációkon és eszközökön átívelő szolgáltatást jelent. Phil Spencer, az Xbox vezetője a Game Industry magazinnak adott mélyreható, mindenre kiterjedő interjút. Az Xbox jövője, avagy miért nem számítanak már a puszta eladási adatok. -
-
Selminar #168254 Viszont van olyan is hogy a storeparser írja, hogy a Mad Max hetek óta le van permanens árazva (uk), itt meg még mindig 21.000 -
Selminar #168253 Volt hogy a Telltale fle Trónok Harca játék 2-5 fejezet elárazták 1000 ft-ra kb. és azóta megvan, le is toltam. -
Na de az 1500 az nem ugyan az mint az ingyen!És nekem van ingyenes cuccom hiba folytán MS-től amit nem vett vissza! 
Amúgy meg néha azért rá nézel a rohadt telefonodra!?Az elmúlt héten bazz 3x hívtalak.Kicsit se vicces,hogy többet beszélünk itt az sg-n egymással mint ahogy amúgy meg kellene!
-
Nincs is értelme!!!
Tudod nagyon önérzetesek és ott bent ez nagyon fáj nekik.
Pontosan ebből következőleg,hogy Sony első perctől kezdve dúskál a fanboyságból kapott sikerben és cserébe semmit nem kell adnia viszonzásul.Pont mint a valóságban az a gyerek aki szülői szeretett hiányban szenved...Ezért a szemében csak a gyűlölet van minden más felé...Számára csak ez a létforma az elfogadott!
Nem kell messzire menni meg kell nézni fész one csoportot!
PS tulajok csak azért képesek csinálni új accot fészen napi szinten többen,hogy 1 nyamvadt fika posztot totál értelmetlenül bedobjanak.
Mert max 5 percig van ott a poszt meg az ember is a csoportban ahonnan azonnal kitiltják!
Teszem,hozzá,hogy vannak ott olyan PS tulajok is akik tudnak kulturáltan viselkedni és kulturáltan leírni a véleményüket...
De sajnos a tendencia,még mindig az,hogy sokkal több az olyan aki nem,hogy oda nem való,de még a gamer társadalomba se!
-
Na, én meg egy hiba folytán 1500Ft-ért vettem a brazil ubistoreban a division gold editiont, és a ubi nem vette vissza. Máig működik.
Verdikt: vegyetek pécét!
-
Konzolvásárlás előtt mindig előhozom az illetőnek, ha kérdik, hogy mit vegyenek, hogy a MS ad rendes körítést, szolgáltatást is az eszközhöz, ezt nem kéne elfelejteni.
Ismerősöm (PS fan) pont ezzel a Fallout 4-es eset kapcsán mondta, hogy milyen csicska a MS, hogy visszavette. Sajna nem tudtam erről, hogy a Sony hogy viselkedett, visszavághattam volna. :p De amúgysem szoktam leállni vitázni elvakult PS fanokkal. -
Igen csak ezt mindig csak és kizárólag azok tudják akiknek közük van hozzá.A többiek meg zsigerből fikázzák és szépen elsiklanak az ilyen dolgok mellett!! -
Selminar #168247 Bakker, ez a Ryse még mindig bitang jól néz ki! -
MS Support mindig is jobb volt -
Na az MS és a sony közötti különbségek,hogy miként állnak a felhasználókhoz!!!
Ugye napokkal ez előtt 1 hiba miatt a Fallout 4 ingyenesen volt fent az ms storeon pár órát!
Jó páran leszedték (többször volt hasonló eset)
Viszont most először történt az,hogy ms vissza vette a jogokat!
Viszont elnézést is kért ez miatt a gamerektől vigaszdíjként pedig 10 dollárt adott cserébe.
Hogyan is történt ez a múltkor sonyéknál hasonló esetben amikor hiba folytán a DLC-k kerültek ingyenes státuszba vagy régebben komplett játék.Sony mindenféle értesítés nélkül nemes egyszerűséggel törölte őket!
Pontosan ezek azok apró dolgok ami miatt xboxom lesz mindig!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.18. 09:48:14 -
WWE 2K16 Available For Free to Xbox Live Gold Members On Xbox One from June 16 – 19
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.17. 23:39:22 -
:P -
Play Anywhere címek :
Gears of War 4
Forza Horizon 3
ReCore
Sea of Thieves
Halo Wars 2
Scalebound
Killer Instinct Season 3
State of Decay 2
Ark: Survival Evolved
Cuphead
We Happy Few
Crackdown 3 -
Assetto Corsa E3 képek
-
Nyilvános topik így bár ki oda mehet.Csak akibe szorult értelem az nem is akar oda menni! 
Ahhoz képest,hogy kinyírták a címben is 3 xbox szerepel még ps csak 2!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 21:04:04 -
Xbox-ot kinyirrták, xboxosok már nem mehetnek oda. :D
//viccelek. :D -
Kérlek ez nem sározás ez az ottani jelenlegi helyzet. Mennyire érdekes,hogy CSAK ps 4 tulajok írtak bele és MENNYIRE érdekes hogy jelenleg semmi érdemleges hozzászólás nincs csak pár xbox fika!Na ennyit a homokozóról! 
1 et tudok garantálni hamarosan ismét itt lesznek az önérzetes ps tulajok,ha elkezdem a posztjaimat!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 20:35:18 -
Kérlek ne sározzuk az sg-s tagokat, oda is normális tagok írnak, nem homokozó, csak oda érdemes gyüjteni, mert a sok más infóval most nagyon keveredett a topikban. :)
Ez nem ugyanaz.....mind a leáld, ott bunkó emberek voltak, itt kultúráltak lesznek.
Majd nézd meg. -
Látom kezd működni az újonnan alakult HOMOKOZÓD!Kezdenek a dedósok homokozni!
Csak megemlítem,hogy egy hasonló topik már sanyarú sorsa jutott éspedig a "leáld".Neked meg ismét egy jó pont az adminoknál,hogy össze ugrasztottad a népet!
-
Sajnos nem....Mert akkor én lennék Magyarország 32. leggazdagabb embere!
Az idei listában és a lista csak ezt a céget viszi figyelembe és van neki még vagy 5 hasonló kaliberű cége így jócskán előrébb lenne!
-
Ha minden ujján volt aranygyűrű akkor igen. :D -
Akkor vigyázz jövök! Sem otthon, sem a melóhelyen nem leszel darkmentes. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy ez félig csak vicces, valszeg ha lesz megfelelő értelmes hely, ahol egy magamfajta ember elfér elmegyek máshová.
Posdtásnak felvennének, de nem sokkal több a lóvé és nem nagyon ajánlották ismerősök...nincsen túlóra kifizetés, esőbe-hóba mész....hát nem tudom. -
Elején az öreg faszi aki járkál és beszél az te vagy?
-
"Gondolom az angol nyelvtudás előnynek számít"
Ahol én vagyok ott igen viszont a gyártás részen nem!
"hogy a kezem alá dolgozhass végre. :D"
Igen bizonyára így is lenne!

-
Azt gondolom csak viszont mi kontroll oldattal mérünk a gyártáson!
-
Tyrant01 #168229 Off
Vizeletelemzőkhöz bármennyit tudok hugyozni, ha van elég sör :-D
on -
off
Huh ezt pont kenem-vágom. :)
Gondolom az angol nyelvtudás előnynek számít....:D
Azért köszönöm, ha tehetném azonnal mennék, hogy a kezem alá dolgozhass végre. :D
on
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.17. 17:24:14