176898
banner
  • Tommy H
    Te hol születtél,hogy így beszélnek ott?
    "cseszettű,háá".Bár az utóbbi napok ismételt irományodból van tippem tá
  • darkSectorxxx #168266
    Háááá....csaknem.
    Én cseszettű várom már, de ha 3-4 óra lesz, akkor kuka. Mármint pre-order téren.

7-8 órát azért várok tőle.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.19. 20:39:01
  • Selminar
    Viszont nem teljes áron jön, ami lehet a jatekidon csapódik le.
  • Totti5
    Phil Spencer
    ‏@XboxP3
    'ReCore' is the mashup of 'Metroid' and 'Mega Man' I didn't know I wanted
  • darkSectorxxx #168263

• darkSectorxxx #168262
  • TDC Geronimo
    ez a HDR megint olyan PR kifejezés, mint a pávör of dö kláud volt anno kb.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.19. 13:25:37
  • darkSectorxxx #168260
    Iszonyat várom.
  • Totti5

HDR: What does it mean for games and movies?
  • darkSectorxxx #168258
    Ebben az egyben egyettek értek, összehozza őket.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.18. 19:23:19
  • Totti5
    Természetesen érdemes, tán kötelező is elolvasni ( aki még angolul nem tette, most már le lett fordítva ). Sok fröcsögés, téveszme, alulinformáltaság elkerülése végett.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 17:42:14
  • Totti5

Az idei E3-on a Microsoft egy olyan stratégiát vázolt fel, ami összehozza a konzolos és a PC-s játékosokat, és az eddigi gyakorlattól merőben eltérő, generációkon és eszközökön átívelő szolgáltatást jelent. Phil Spencer, az Xbox vezetője a Game Industry magazinnak adott mélyreható, mindenre kiterjedő interjút. Az Xbox jövője, avagy miért nem számítanak már a puszta eladási adatok.
  • Totti5

• Selminar
    Viszont van olyan is hogy a storeparser írja, hogy a Mad Max hetek óta le van permanens árazva (uk), itt meg még mindig 21.000
  • Selminar
    Volt hogy a Telltale fle Trónok Harca játék 2-5 fejezet elárazták 1000 ft-ra kb. és azóta megvan, le is toltam.
  • Harlekin
    Na de az 1500 az nem ugyan az mint az ingyen!És nekem van ingyenes cuccom hiba folytán MS-től amit nem vett vissza!
    Amúgy meg néha azért rá nézel a rohadt telefonodra!?Az elmúlt héten bazz 3x hívtalak.Kicsit se vicces,hogy többet beszélünk itt az sg-n egymással mint ahogy amúgy meg kellene!
  • Harlekin
    Nincs is értelme!!!
    Tudod nagyon önérzetesek és ott bent ez nagyon fáj nekik.
    Pontosan ebből következőleg,hogy Sony első perctől kezdve dúskál a fanboyságból kapott sikerben és cserébe semmit nem kell adnia viszonzásul.Pont mint a valóságban az a gyerek aki szülői szeretett hiányban szenved...Ezért a szemében csak a gyűlölet van minden más felé...Számára csak ez a létforma az elfogadott!

Nem kell messzire menni meg kell nézni fész one csoportot!
    PS tulajok csak azért képesek csinálni új accot fészen napi szinten többen,hogy 1 nyamvadt fika posztot totál értelmetlenül bedobjanak.
    Mert max 5 percig van ott a poszt meg az ember is a csoportban ahonnan azonnal kitiltják!
    Teszem,hozzá,hogy vannak ott olyan PS tulajok is akik tudnak kulturáltan viselkedni és kulturáltan leírni a véleményüket...
    De sajnos a tendencia,még mindig az,hogy sokkal több az olyan aki nem,hogy oda nem való,de még a gamer társadalomba se!

• Moby
    Na, én meg egy hiba folytán 1500Ft-ért vettem a brazil ubistoreban a division gold editiont, és a ubi nem vette vissza. Máig működik.
    Verdikt: vegyetek pécét!
  • Rage47
    Konzolvásárlás előtt mindig előhozom az illetőnek, ha kérdik, hogy mit vegyenek, hogy a MS ad rendes körítést, szolgáltatást is az eszközhöz, ezt nem kéne elfelejteni.

Ismerősöm (PS fan) pont ezzel a Fallout 4-es eset kapcsán mondta, hogy milyen csicska a MS, hogy visszavette. Sajna nem tudtam erről, hogy a Sony hogy viselkedett, visszavághattam volna. :p De amúgysem szoktam leállni vitázni elvakult PS fanokkal.
  • Harlekin
    Igen csak ezt mindig csak és kizárólag azok tudják akiknek közük van hozzá.A többiek meg zsigerből fikázzák és szépen elsiklanak az ilyen dolgok mellett!!
  • Selminar
    Bakker, ez a Ryse még mindig bitang jól néz ki!
  • Rage47
    MS Support mindig is jobb volt
  • Harlekin
    Na az MS és a sony közötti különbségek,hogy miként állnak a felhasználókhoz!!!

Ugye napokkal ez előtt 1 hiba miatt a Fallout 4 ingyenesen volt fent az ms storeon pár órát!
    Jó páran leszedték (többször volt hasonló eset)
    Viszont most először történt az,hogy ms vissza vette a jogokat!
    Viszont elnézést is kért ez miatt a gamerektől vigaszdíjként pedig 10 dollárt adott cserébe.

Hogyan is történt ez a múltkor sonyéknál hasonló esetben amikor hiba folytán a DLC-k kerültek ingyenes státuszba vagy régebben komplett játék.Sony mindenféle értesítés nélkül nemes egyszerűséggel törölte őket!

Pontosan ezek azok apró dolgok ami miatt xboxom lesz mindig!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.18. 09:48:14
  • Totti5
    WWE 2K16 Available For Free to Xbox Live Gold Members On Xbox One from June 16 – 19
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.17. 23:39:22
  • darkSectorxxx #168243
    :P
  • Totti5
    Play Anywhere címek :

Gears of War 4
    Forza Horizon 3
    ReCore
    Sea of Thieves
    Halo Wars 2
    Scalebound
    Killer Instinct Season 3
    State of Decay 2
    Ark: Survival Evolved
    Cuphead
    We Happy Few
    Crackdown 3
  • Totti5
    Assetto Corsa E3 képek

• Harlekin
    Nyilvános topik így bár ki oda mehet.Csak akibe szorult értelem az nem is akar oda menni!
    Ahhoz képest,hogy kinyírták a címben is 3 xbox szerepel még ps csak 2!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 21:04:04
  • darkSectorxxx #168239
    Xbox-ot kinyirrták, xboxosok már nem mehetnek oda. :D

//viccelek. :D
  • Harlekin
    Kérlek ez nem sározás ez az ottani jelenlegi helyzet. Mennyire érdekes,hogy CSAK ps 4 tulajok írtak bele és MENNYIRE érdekes hogy jelenleg semmi érdemleges hozzászólás nincs csak pár xbox fika!Na ennyit a homokozóról!
    1 et tudok garantálni hamarosan ismét itt lesznek az önérzetes ps tulajok,ha elkezdem a posztjaimat!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.17. 20:35:18
  • darkSectorxxx #168237
    Kérlek ne sározzuk az sg-s tagokat, oda is normális tagok írnak, nem homokozó, csak oda érdemes gyüjteni, mert a sok más infóval most nagyon keveredett a topikban. :)

Ez nem ugyanaz.....mind a leáld, ott bunkó emberek voltak, itt kultúráltak lesznek.
    Majd nézd meg.
  • Harlekin
    Látom kezd működni az újonnan alakult HOMOKOZÓD!Kezdenek a dedósok homokozni!
    Csak megemlítem,hogy egy hasonló topik már sanyarú sorsa jutott éspedig a "leáld".Neked meg ismét egy jó pont az adminoknál,hogy össze ugrasztottad a népet!
  • Harlekin
    Sajnos nem....Mert akkor én lennék Magyarország 32. leggazdagabb embere!Az idei listában és a lista csak ezt a céget viszi figyelembe és van neki még vagy 5 hasonló kaliberű cége így jócskán előrébb lenne!
  • darkSectorxxx #168234
    Ha minden ujján volt aranygyűrű akkor igen. :D
  • darkSectorxxx #168233
    Akkor vigyázz jövök! Sem otthon, sem a melóhelyen nem leszel darkmentes. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy ez félig csak vicces, valszeg ha lesz megfelelő értelmes hely, ahol egy magamfajta ember elfér elmegyek máshová.
    Posdtásnak felvennének, de nem sokkal több a lóvé és nem nagyon ajánlották ismerősök...nincsen túlóra kifizetés, esőbe-hóba mész....hát nem tudom.
  • Botond #168232
    Elején az öreg faszi aki járkál és beszél az te vagy?
  • Harlekin
    "Gondolom az angol nyelvtudás előnynek számít"
    Ahol én vagyok ott igen viszont a gyártás részen nem!
    "hogy a kezem alá dolgozhass végre. :D"
    Igen bizonyára így is lenne!
  • Harlekin
    Azt gondolom csak viszont mi kontroll oldattal mérünk a gyártáson!
  • Tyrant01
    Off
    Vizeletelemzőkhöz bármennyit tudok hugyozni, ha van elég sör :-D
    on
  • darkSectorxxx #168228
    off
    Huh ezt pont kenem-vágom. :)
    Gondolom az angol nyelvtudás előnynek számít....:D

Azért köszönöm, ha tehetném azonnal mennék, hogy a kezem alá dolgozhass végre. :D
    on
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.17. 17:24:14