-
Akkor elmondom szépen, tételesen én is, NAGY betűk nélkül miért nem értettem félre:
- mindenki - te is - sír, hogy drágán veszi a játékot, pedig csak a napköziző nagymamák és a totál inkompetensek nem hallottak még a Singapore illetve az Orosz, Argentín XBOX Store-ok nyújtotta lehetőségekről ... na ennyit a drágáról #1
- mindenki Amazonas éves vízhozamát sírja fel a fórumokra, pedig napi rendszerességgel használják ki a My Home XBOX nyújtotta lehetőséget is, hacsak nem Anders Breivik vagy Osama Bin Laden a nicknevük ... na ennyit a drágáról #2
Tehát ott tartunk, hogy az infláció ellenére legálisan olcsóbban 0day-ezünk, mint 4 éve és mindenki köpködött a NexGen launch előtt a digitális vásárlásra, most mégis csinálja. Miért? Mert 0day körülbelül 60-70% megtakarítást jelent a lemezes játékokhoz képest. Fact!
Erre felveti ... csak felveti valaki az ötletét, mi lenne ha a nemkívánt játékokat visszaadnák a felhasználók 10%-ért cserébe, nem kell ezért sem hűségszerződést kötni, sem zaciba adni a bal vesédet, csak egy lehetőség ... és erre mi a visszajelzés a fogyatékosok táborából, akik a digitális vásárlást sem akarták, aztán mégiscsak jól esik valamiért az a kedvezmény ... ? Vérig vannak sértve!
Így van barátom, 6 EUR is pénz, 6 USD is pénz, 600 Ft is pénz, most is van vagy 35 SGD a profilomon, ha 6-8 játékot bedobnék máris megvan a következő 0day AAA cucc, vagy kettő platform cucc, mindegy. Jelenleg nincs legális realitása annak, hogy megszabadulj a digitális tartalmaktól. Ha ránézek a My Games listámra, simán találok benne vagy 10 olyan játékot, amit befejeztem, nincs rá szükségem tovább, sem a Home buddymnak, visszaadnánk, meg is vehetnénk az árából a következő nagy címet!
Ez a "rohadjon a vinyómon az a szar" hozzáállás meg teljesen ostoba, gondolom az üres sörös üvegekből is inkább ágyat meg asztalt építesz, ahelyett hogy visszavinnéd, mert hát 10 Ft az sértés, inkább rohadjon a kamrában az a sok szar!? ...