banner
  • Harlekin
    Na közben már beszéltem is velük...
    Eddig én is csak a Barnabással beszéltem,de most 1 másik srác volt és pont kérdeztem,hogy mennyien vannak akik ezeket az ügyeket intézik és mondta,hogy 3an vannak.

Amúgy az MS blokkolta a kártyámat,de semmi extra miatt csak azt érzékelték,hogy nagyon gyorsan friss regisztráció után akartam vásárolni és így lopás gyanúsnak vélték ezért tiltást kapott a kártya...
    Annyiból érthetetlen,hogy volt olyan és mondtam is a srácnak amikor 10 percen belül 3 másik profilra 3 másik régióban megcsináltam ugyan ezt.Annyit mondott ez csak szerencse volt...

Most várnom kell 30 napot,hogy le kerüljön a tiltás és tudjam újra hozzá adni másik profilhoz a kártyát.Vagy csináltatok a banknál új kártya számot(ez lesz). Viszont azt mondta az új profilnál várjak 24 órát és akkor tuti nem kap tiltást...

Rákérdeztem pár dologra,hogy szankció lehet e ebből,hogy más régióban vásárolunk vagy,hogy több profilra.Közölte NEM!A profil nincs korlátozva az csak az eszköz kapacitásától függ,hogy mennyi profilt tud rajta tárolni ha megtelik akkor nem lehet többet és ennyi...Minden profilnak az tud lenni a home boxa....A másik régiós vásárlásra annyit mondott,hogy szankció előtt az MS inkább bezárja a lehetőséget.Az eddigi szigorítások is csak kimondottan MS részéről a mi(felhasználók) védelmére irányultak,hogy ne legyen egyszerű a lopott kártyaadatokkal simán vásárolni....

tömören ennyi...