-
Na egy kis csámcsogni való!
Totti töröld ha sok,de ez érinthet szerintem bár kit!
Levél a TELEKOMNAK tőlem!
OFF!
Üdvözletem!
Előre szeretném leszögezni,hogy panasz levelem pontosan annyira lesz bicskanyitogató mint az önök ügyintézése.
A problémám tavaly ősszel kezdődött 1 olyan levéllel a postaládámban ami NEM az én nevemre szólt és nem is olyan nevére akit ismernék vagy ismerhetnék!
Ez a név Hosszú János MT:818698457 aki önökkel szerződést kötött és "vett" őő inkább behúzott önöktől egy samsung s6 telefont!És ez a kretén a mi címünket adta meg számlázási címnek.Maguk meg a nevetséges ügyintézésükkel ezt nem ellenőrzik,hogy esetleg majd nem e másokat fognak zaklatni kéretlen levelekkel!Ennyi erővel kérhetném az Üveghegyen túl Kerek erdő közepén 13-ba is a számlákat!És minden további nélkül elfogadják!
(Ezt az információt az önök telefonos ÜFSZese közölte,de erről majd később.)
Rendre havonta jönnek a számlák!És most már elérkezett a plusz ejnye-bejnye levél időszak is meg a hab a tortán egy ajánlott levél (gondolom ez a most már aztán nagyon nagy baj lesz)amit alá kellene írni,hogy felvehessem,de nem írhatom alá pedig én itt lakom a saját házamba!!!
-Pontosan ezért van nekem digitális fizetés beállítva,hogy NE keljen a levelekkel foglalkoznom,erre megkapom másét...
Erre van erőforrás a T... nél arra viszont nincs,hogy kicsit ésszerűbben intézzék ezeket a dolgokat és ez ne fordulhasson elő.Kezdve azzal,hogy ne tudják lenyúlni a telefont és maguk ezért ne másokat cseszegessenek.
Eddig 4 telefon beszélgetést és ebből következőleg rengeteg idegeskedést és időt pazaroltam már erre.
Mivel jönnek az agyoniskolázott telefonos ügyfélszolgálatosok és a jobbnál jobb tanácsokat közlik.
-Ne aggódjak hamarosan nem jönnek a levelek a T...-töl,mert átkerül végrehajtásra az ügy.
Nagyon szuper tehát majd már nem a T baszogat,hanem valami behajtó cég.Hiszen ezt a címet adjátok nekik.
A legjobb az volt amikor közölték
-Hívjam a számlán szereplő számot!!!!
(Eleve az hogy én hívjam!!!!)
Mondom azt amit már 2 hónapja kikapcsoltatok,mert nem fizették,azt ami soha be se volt kapcsolva ,mert első levélnél még megpróbáltam felhívni sikertelenül és ezt már akkor közöltem az első T... vel folytatott beszélgetésnél...
SZÁNALOM!!
De azt kategorikusan kijelentették,hogy a SZÁMLÁZÁSI CÍMET NEM LEHET MEGVÁLTOZTATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VICCCCCCC!!!!!!!!!!!!
Nem tűnik fel senkinek,hogy évek óta több szolgáltatás van maguk felé ezen a címen és azok rendre késedelem nélkül fizetve vannak ez meg nem!
Viszont egy dolgot garantálhatok,hogy ez nem sokáig lesz így,mert én nem akarok 1 ilyen céggel mint a T... kapcsolatba lenni.
És itt szeretném megjegyezni,hogy most vált világossá a T... logó mibenléte.Ezért nyugodtan a továbbiakban kiírhatják a Töketlen esetleg Teszetosza és lenne még bőséges hasonló elnevezés erre a cégre...
Amennyiben ez tovább fojtatódik,hogy mások levele ide érkezik hozzám úgy,hogy én ezt 5x jeleztem a Töketlen v.Teszetosza cég felé!Feljelentést teszek zaklatásér és nem érdekel,hogy a posta a közvetítő,mert maguk valósítják ezt a dolgot meg.
Ugyan így feljelentést teszek,ha a címem ezzel az üggyel kapcsolatban bár milyen módon behajtó céghez kerül és itt engem ezzel zaklatni fognak!
Amit már most biztosra vehetnek,hogy minden létező fórumon ezt az ügyet publikálni fogom,hogy egy ekkora nagy multi cég mennyire leszarja a rendesen fizető előfizetőit és védi azt aki viszont megkárosította!
Továbbá követelem,hogy az utolsó telefonos beszélgetésemet részemre biztosítsák ami 2016 január 20.-án 15:17 kor rögzítettek!
Remélem belátják,hogy a maguk töketlenkedése nem célravezető és minimum 1 bocsánatkérő levéllel és több zaklató levél nélkül élhetem az életem!Gondolkodva azon,hogy felbontsam e a magukkal kötött 4 szolgáltatást!