Nem tudom egészen pontosan a megkérdezettek platformbeállítottságát.
QB jogosan van rajta, eleve baszottjó lesz meg elég a Remedy hozzá hogy várják, ez x1 pl, nem pc vagy ps4. Scale is x1-es cím....
Van minden platform, attól hogy nincs 3 egyenlő darabszám a játékok platformeloszlását illetően attól még nem szubjektív, vagyis az mert a szavazók szubjektív véleményt véleményeznek, de szerintem nem kamu szavazás.
Szerintem ha valami oknál fogva sok PS4 cím van a listán az azért van mert sok címet várnak többen.
"A lista egyébként úgy készült, hogy a NeoGAF egyik közösségi arca, Shinobi602 készített egy kérdőívet, és azt kiposztolta a fórumokra."
"Nincs ezzel gond, csak semmi értelme Xbox topikba ilyet berakni, amikor nem tükrözi a 2016os felhozatalt."
Van rajta kapásból 2 x1 cím, már 1 miatt sem lenne itt idegen téma, de a többi valahol szerepel (feltételezem) a listán de 25 feletti sorszámmal, nem tudom a teljes listát.
Ha megfigyeled és PS dominálna a Detroit is fent lenne de ez is lecsúszótt, amit azt hinne az ember hogy sokan várnak.
Mondjuk én sem nagyon várom.
Nem igazán érdekelt a trailer alapján. Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.13. 18:39:28