banner
  • Totti5
    Pár nap ELITE kontroller tesztelés után.

Régieket elraktam a dobozába jó szolgák voltak, de ez annyival jobb hogy mást nem akarok többé kézbe venni.

Anyaghasználat, gumírozás összeszerelés top kvaliti. Kicsit nehezebb is a fémek + anyagok miatt, de annyi baj legyen.

Felső gombok bárhol megnyomhatóak... legalább vették a lapot, ha már elsőre elbaszták...

Gombák talpazata ugye fém, a káva "ütköző" körben finom fényes műanyag, a kettő úgy csúszik egymáson ha körbe körbe tekerem mint a frissen vasalt babapopsi ( sima kontrolleren zavart ahogy műanyag egymáson nem igazán volt szmút )

Ami egyetlen zavaró dolog fogásban hogy a ravaszok állását szabályzó kapcsolók, ha nem "normálisan" fogom akkor rámegy az ujjam. Kis kezűeknek nem gond, nekem kényelmesebb lett volna ha fél-1 centivel feljebb kerül.

Alsó gombokat egyelőre leszedtem, még nem használatam, a magasabb gombákat sem.

Dpad ami még érdekes, ez az új fajta nagyon tetszetős s kényelmes, de van régi is ha valakinek az kell, bár én semmire nem használtam sosem, s nem is fogom, kivéve ha a játék tesz rá funkciókat ( fegyver váltás stb... )