Akinek nem megy a Gears 3 kód Redeem-elése, annak üzenem, hogy a supporttal ... háát ... karöltve, de megoldottam a dolgot, de a Support se tudja mivel mi a helyzet, nincsenek ők se tisztában az account régiókkal a 360 hagyatékból, a box vs xbox.com régió váltással, használattal, a számlázási információkkal, stb.
Na a lényeg: A HIBAKÓD alapján a fizikai lokációnak és a régiónak / számlázási címnek kell egybeesni, enélkül valamiért nem engedi, de hogy miért éppen a Gears of War 3-at, nem is sejtem. Esetemben még 2013 -ban váltottam UK -ről HU régióra az xbox 360 alatt, nem emlékszem másik váltásra, a jelenlegi régió megállapítása pedig nem egyszerű, nem is találtuk a supporttal közösen se, hogy hol is állunk valójában. Végül rányomtam neten, hogy CHANGE 360 ACCOUNT REGION és átdobattam a profilt újra magyarországra, ha eddig nem lett volna. Így azonnal engedte a Gears 3-at. Headshot!
Viszont! Fura, nem tudom hogy "kerültem" US régióba, ugyanis a jelek szerint most onnan jöttem át magyarra. Ennek utána fogok nézni, a ONE-on a régióváltás tudomásom szerint nem baszogatja a 360 régiót ...