banner
  • Harlekin
    ÁÁÁÁ!!! Én se tudok mindent csak,ha már van és használom akkor szeretek jól informált lenni!

Itt 1 ember van aki mindig mindent tud éspedig darksector... vagy is inkább neki mindenhez van hozzáfűzni valója...Jó néha feledékeny és bizonyos dolgokat nem talál meg a dashon,de ez betudható annak a rettenetes nagy tudásmennyiségnek amivel rendelkezik!

Teljesen érthető és pontosan ez miatt amit írsz nem engedi MS az usb2 es csatolást.Most amikor az elkorcsosult gamer társadalomba abba belekötnek a gamerek,hogy a lakk fekete porosodik igaz 1 cementgyárban használja a boxot és ha 4 hónap után letörli az 1 centi port akkor az mélyszántást gyárt rá meg miért kocka,meg miért ilyen és nem olyan meg miért 4 pixellel kevesebb,meg nézd már 2 óránként leesik az fps nagyon kisarkított helyzetbe stbstbstbstbstbstb a végtelenségig.Akkor tudod mi lenne itt egy ilyen miatt,hogy az user felbaszná a Ferenc József keresztlevelét tartalmazó vinyóját a boxra és teszem azt a multis játéknál az első helyen lévőnek a 10. killjénél csatlakozna be...
    Sajnos pontosan a hülyék véget vannak ezek a szankciók azaz hülye biztosra van csinálva,mert Te vagy bár ki aki ért hozzá az tudná,hogy ezt nem éri meg másra használni csak ara amire te szeretnéd viszont a hülyék meg nem és sajnos azokból lényegesen több van...

Én 2 év alatt megtöltöttem az 500 as belsőt meg egy 2 teras külsőt...135 gb szabad helyem van úgy,hogy most minden sallangot leszedtem(demokat,betakat,stb)