banner
  • Harlekin
    Mint minden új dolgot ezt is tanulni kell!Hidd el Én prew dashes vagyok és kibebszott sokat szoptam miatta,de miután az ember megszokja sokkal kezelhetőbb és GYORSABB az új rendszer mint a régi!!!

Viszont 1 év után tegnap előtt bekapcsoltam a 360 as boxot,mert nem tudtam leszedni valamiért a goldos ingyenes 360 as játékot xbox.comon.Természetesen a 360-on se lehetett..Viszont 1 év után azt se tudtam mit hogyan kell a 360 as menürendszerébe,mert rohadtul elszoktam tőle pedig 5 évig napi szinten használtam....

A dologhoz nem tartozik hozzá,de azért nem tudtam leszedni a játékot mivel az előző generáció nagyon csodás dolgai egyike a régilockos baromság miatt nem lehetett leszedni,hiszen a 360 as profilom angol Én meg Magyar országon vagyok!!!Ezért hibát dobott boxon is!!!!
    Az lett a megoldás,hogy sógornőm Angliába belépet a profilommal xbox.comon és rá nyomot a letöltésre ami által már be került x1 en a letöltés listámba!!!És minden további nélkül le tudtam szedni...
    Nah ennyit az előző generáció jóságos szopásairól.Tehát a mostani rendszer a régihez képest maga a csoda a szabadságával...