176617
banner
  • Totti5
    Hát ha nem vesz az ember játékot akkor nem is lesz.
  • Totti5
    Nemá, az Ubi megint poroltó!
  • The Norberto
    Én is megvettem 14700 Ft-ért, meg a Mortal Kombat XL-t is 10700Ft-ért.
  • Harlekin
    ja ja ja!!!Szerintem meg vannak azok akik finnyásak és kibasznak az ablakon 1 konzol árát,hogy utána ott álljon ahelyett,hogy belátnák hogy ez nem nekik való!!!!
  • Ulthane
    Vannak, akiknek mindegy, mivel játszanak, nyomják le a torkukon, ami belefér, van, akik meg szelektívek, mert adnak a minőségre! ;)
  • Ulthane
    Mivel a játék nem tetszik, de egy élőszereplős trailer igen, erre írtam, hogy akkor moziban nézd meg (és ne a játékot vedd meg). :) Persze nincs ilyen film, amolyan szellemes asszociáció volt.
  • orichalcos
    Jelentem VyprVPN-nel megvéve a The Division GOLD. :) (mondjuk nem nekem, hanem ismerősnek, de a lényeg, hogy működik) Csinálok leírást hamarosan.
  • Harlekin
    Én meg pont 131-el játszottam abból a szerinted aligból és még minimum lenne ennyi amivel játszhatnék
  • orichalcos
    MIlyen filmet, milyen moziban?
  • Ulthane
    Akkor nézd meg majd a moziban. :)
  • orichalcos
    Far Cry Primal live action trailer

A játék nem érdekel, mert egyik résszel sem játszottam, de ez a videó egész jó lett.
  • Ulthane
    Mondjuk én a warezt sem tartom lopásnak (általánosítva), mert én magamból indulok ki, ha warezoltam régen azt nem vettem meg később sem

Pont ezért lopás, nem. Darky?
  • Ulthane
    Ideje lenne összekapni magukat így több mint 2 évvel a megjelenés után, mert eddig ez siralmas.
  • Ulthane
    Én meg pont úgy látom, hogy alig van játék.

Tavaly novemberben vettem One-t, egyedül a TR-t toltam le rajta, utána elcsomagoltam, jelenleg a fiókban van. Multiplatform címre PS4. ez egyértelmű, de abból sincs sajnos normális, csak elvétve.

Doom?ROTLF!
  • Rage47
    én az Orit is vártam, aztán kiderült, hogy szeret néha qvára szivatós lenni
    ez is ilyen?
  • Totti5
    Csodálatosan fantasztikus. Ezen meg már természetesen jó ideje volt preorder.

• orichalcos
    Jaja nagyon király lesz.

____

Mirror's Edge: Catalyst sztori trailer
  • Totti5
    BFG pre ordert toltam rája.
  • Totti5
    tartalmas év lesz.
  • orichalcos
    DOOM sztori trailer
  • Kongy
    No igen, de a demómentes világban ez máshogy nem valósítható meg, csak refunddal. :)
  • Moby
    Tudjuk a megoldást: látatlanban nem szabad vásárolni.
  • Kongy
    Nem is az, hogy drágák, hanem sokszor silány minőségűek.. De mindenképpen szimpatikus, hogy Originen és Steamen is lehet refundot kérni, ha nem tetszik a játék. Originen konkrétan 24 órád van játszani, és refundnál azt is lehet írni indoknak, hogy már végigvittem :D Nem tudom csigazabáló jubiszofték mikor lépnek be az újkorba, bár az ő játékaik amúgy is tökéletesek, ki refundolná őket? (khrmmm)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.02.04. 12:57:03
  • Tyrant01
  • Kit--Kat
    Na ez biztató.
  • Totti5
  • darkSectorxxx #165855
    Ott a pont.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 20:27:40
  • Moby
    Aki ilyen árak mellett warezol, az szopjon is.
  • darkSectorxxx #165853
    Ja és külön topikot nyomattak neki. :D
  • darkSectorxxx #165852
    MGS V van warez, igaz hogy panaszkodtak rendesen és állítólag a PROLOGUE rész skip, pc-n a warezban úgy tudom azonnal a lóhátáról kezdődik a game.... :)

De igen lassan vége a wareznek.
    Eljön az az időszak, amit régen kinevettünk mikor szóbahozták.

Securom meg kutyafüle. Amikor inkább a rendes vásádrlók szoptak. Bár a Dunevo is állítólag tud okozni galibákat.

én amit olvastam asszem ott mondták hogy a MGS-al küzdöttek, mármár lehetetlennek látszott, de akkor a JC3 megjelenése előtt volt ez és a JC3-al már valami olyat mondtak hogy az lesz a vízválasztó, mert iszonyat sok meló feltörni és nehéz.

És azóta nem jött warez.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 19:54:46
  • Kongy
    Warez... PC-n lassan kezd megszűnni a warez fogalma. A denuvo olyan falat képez, amit eddig nem sikerült áttörni. MGS V Mad Max, Just Cause 3, Tomb Raider, Far Cry Primal, és a lista csak tovább bővül...
  • darkSectorxxx #165850
    Ja értelek, csak megjegyeztem, hogy az baromi sok eltérés volt magyaron, most meg inkább más régiókba kell menni vásárolgatni meg vpn meg szarságok. :)
  • Harlekin
    De most nem erről van itt szó! Én is vásárolok a magyaron ha azon az olcsó.Sőt hír is volt,hogy az amcsik is itt vásároltak amikor 1 nagy játék olcsó volt...Szimplán ennek a miértje meg az előzménye......
  • darkSectorxxx #165848
    Én nagyon örültem a magyarnak, x360-on olyan spórolások voltak, sokszor feleannyiért mint US...szóval a "magyar" live!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 18:45:27
  • Harlekin
    Na végül abba maradtunk home társsal,hogy megvárjuk a megjelenést és akkor döntünk a megvételről 3 játék van akkor arra az időpont környékén már elővételben megvéve és kizárt,hogy ezzel is lesz időnk játszani....Megjelenés napján....Sokkal jobban Érdekel division,meg a pvz és ezek már megvannak....
  • Harlekin
    Miről beszélsz 360-on 4 évig nem létezett Magyarország.A 360 as banda legalább fele angol migráns Magyarországon!!!!!!!!Nem létezett magyar live nem is tudtál volna még,ha akartál volna se vásárolni Magyar storeon!!!Ja most hirtelen ekkora probléma,hogy most már lehet,de nem akarunk!!!
    X1 en se létezett 1 évig magyar store!?Mi a probléma!!!
    Mint írtam MS szarik rá!!!A mi adórendszerünk következménye az,hogy elvárnak tőlük szigorítást ők meg max a legszükségesebbet megteszik,de amúgy meg szarnak rá.szarjál rá te is.
  • darkSectorxxx #165845
    1:40-től

Ezt most látom először.....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 18:39:41
  • darkSectorxxx #165844
    Amúgy nem érdekelnek a platformok vitája, de a QB szerintem "Uncharted ide vagy oda" dizájnban lever mindent, még 720p-ben is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 18:07:32
  • Totti5
    Porsche DLC Coming To Forza Motorsport 6

Information on an upcoming Porsche DLC pack for Forza Motorsport 6 has leaked on Amazon, confirming that Turn 10 Studios once again adds some of the most-requested cars to their newest Forza title via DLC.

As it was the case with Forza Motorsport 5 before, the studio opted to add the expensive license via a separate content pack, most likely due to the high costs and beaucracy associated with Porsche content in video games.

According to the leaked info, the Porsche DLC pack will consist of 20 Porsche vehicles, ten of which will be new to the Xbox One platform. Two cars are mentioned specifically, including the 1957 Porsche 356A Speedster and Porsche’s Le Mans-winning 2015 Porsche 919 Hybrid LMP1 prototype.

Furthermore, the pack will also introduce a brand new track, adding Virginia International Raceway of Tudor Sports Car Championship fame to the game. The track will be supporting both wet weather & night racing in game, making use of all features Forza 6 has to offer.

The pack is rounded out by new Porsche-themed career events & leagues, it will go on sale starting March 1, selling for $19,99.
  • darkSectorxxx #165842
    Pénz az pénz, ha nincs lóvéja valakinek megvárom az akciót amíg lemegy a lélektani határra, ugyanott lesznek zsetonba csak én játszok kicsit hamarabb, ezért szerintem szarnak rá, meg ugye tudjuk hogy ez olyan mint a biznic, énis jól járok akkor leszarom ha más is jól jár.

Mivel pont a sony+microsoft úszkál a pénzben nem érdekli őket, Microsoft-nak még ott a win10 mai megintcsak keményen használják.

Szerintem akkor lenne durcikázás ha nem jutna így sem a zsebükbe elég, de jóllakva nehezen harciaskodnak.