banner
  • Totti5
    Mindenkinek az a jobb amit megszokott.

Előző genben több év 360 után a PS3 rendszere is idegen volt a külön! álló store és a PCről nem igen használható store nekem nem jött be sosem. Nem azt szoktam meg, de amiatt nem mentem dunának, a játékok élvezeti faktorában vajmi keveset számított h nekem milyen személyesen problémáim vagy hiányosságaim vannak egy rendszerrel.

De it a steam, naponta több órát autókázok PCn, de ennek ellenére kb semmit nem használok a steamból. Nem is érdekel, nem is akarok. Azt sem tudom mi hol van. Könyvtár store megvan ah akarok valamit venni megteszem és ennyi. Nekem nem platformom, csak használom mert azt kell használni hogy játszhassak.

360 óta az X rendszerei azok melyekkel a géming 80%át eltöltöttem, nekem ez az otthonos közeg, bár semmi olyan nincs benne ami miatt pár percnél többet lenne érdemes legelni a dashon. A fontos funkciók meg játék közben is elérhetőek snapban, ami éppen "fontos". Party, kép mentés, videó mentés, acsik.

Kijött az új dash, szántam rá 30 percet h mindent végigpörgettem, amiből 15 perc az új acsi felület volt ami érdekesebb újdonság. Ez ennyit ér, több tartalom nincs benne.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.29. 09:52:45