176617
banner
  • orichalcos
    Ő, izé, ki beszél itt magyar vásárlásról? Soha életemben nem beszéltem magyar supporttal.(max gariztatás) Chatelek, ott külföldiek vannak, szarnak rá, hogy ki honnan vásárol.

Amúgy meg megsúgom hogy az átlag magyar továbbra is HUN store-ból vásárol, magyar MS-nél dolgozó haver szerint nagyon kevesen használják itthon a külföldi vásárlásokat.
  • partizan182
    Majd rájön az kis ügyintéző bónuszosztáskor hogy nem a legnagyobb buli a világon ha az összes magyar vásárlás a szingapúri branch scorecard eredményét javítja :) Hosszú távon a usernek sem túl egészséges ha az MS centralnak az az üzenet megy hogy hát a magyar store-t senkise használja, minek tartjuk egyáltalán fenn az infrastruktúrát.

Ha annyira támogatnák gondolom nem kellene VPN-el szarozni, valahol azért csak kicselezed a rendszert. De Totti a HG, ha szerinte ez ide belefér akkor részemről kussvan.
  • darkSectorxxx #165839
    Ezt amúgy meg számításaim szerint először a steam kezdte, de nem vagyok benne 100% csak ott családi megosztásként van feltüntetve és annyi hogy nem EGYIDŐBEN történik a "home"-olás.

De ott is más profil, más mentés, külön acsik stb.

Profilonként farmolható kártyákat már joggal nem engedik. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 17:22:52
  • darkSectorxxx #165838
    Ja nem a masterrace miatt, az nem hatna meg az emberek akiket ismerek, full így gondolkodnak.
    Pedig ez logika, semmi magic.
    Nem szoktam pörölni senkivel mert ilyen baromságok miatt nem vitatkozom, de itt sg-n is párszor nyugodtan, barátságosan le lett írva bizonyos helyen hogy ez rossz felfogás.

Totti (talán még Moby is belefutott ilyenbe) tuti tudna erről mesélni órákig. :D
    Mondjuk én a warezt sem tartom lopásnak (általánosítva), mert én magamból indulok ki, ha warezoltam régen azt nem vettem meg később sem, az hogy utólag begyűjtöttem 1 dolláros bundle-ba az nem vásárlás.

na mindegy ez már más téma lenne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 17:18:25
  • orichalcos
    Nagy ívben lefoshom hogy a pc-sek mit gondolnak. A masterrace legyen csak maradjon csöndben szépen a rengeteg csalójával együtt. :)
  • darkSectorxxx #165836
    Kurvára nem érdekel senkit, tudom de.
    Haverommall beszélgettünk és érdekes hogy a God of War és Gears of War, nem csak a monogrammjában hasonlít egymásra, hanem abban is hogy a 3. részre érte el a csúcspontját (így visszaemlékezve) és a 4 rész inkább valami hagyjuk abba a csúcson, de azért még adjunk ki egyet mert nincs kenyér az asztalon dolog.

A Gears of War 4 meg nem értem miért de annyira vártam most honapok óta meg várom persze de sokszor elfelejtem.

A QB az bezzeg meg az Alan Wake 2 az beugrik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.03. 16:57:27
  • darkSectorxxx #165835
    A spórolás. :)
  • darkSectorxxx #165834
    Igen és ez mellett sokan a warez előtt emlegetik a sorban, a generációban pc-n jobbára, a használt meg home-olás elé helyezik, mint kárt okózó eljárás.
  • Moby
    Ezt meg aztán nem is értem, hogy a régiónak meg a homeolásnak mi köze van egymáshoz :D
  • Moby
    Nekem van honi címem, van usa címem, van szingapúri címem, van angol címem, és a múlthét óta van ukrán címem is, merhogy megvettem pécére az ukrán winsztórból a tömbradírt.
  • Harlekin
    "A konzol területi beállításával megegyező érvényes számlázási címmel és fizetési lehetőséggel kell rendelkeznie."

A konzolt másodpercenként oda arra a régióra állítod ahova akarod
    Ebből kifolyólag nincs gond.Számlázási cím meg érvényes hiszen el se fogadja ha nem az...
    Nekem speciel egyik nagybácsim a fairbanksi (alaszka) könyvtárban könyvtáros ezért van ott a számlázási cím.
    GB pl tök hivatalos mert anyósomék cime londonba!
    Singaporeba unokaöcsém a reptéren dolgozik ezért van ott a számlázási cím.
    Argentínában meg keresztapám 1 szállodában londiner tehát....

• Moby
    Ez egészen másról szól. Ez annyi, hogy usa sztór használatához rendelkezned kell usa címmel. Azaz ha a boxon beállítod régiónak az usát, az accountodon kell legyen(kell megadni) usa címet. Ennyi. Az ms accountodon külön van nyilvántartva minden régióhoz a címeid, az ottani fizetőeszközöd, az adott régióban a vásárlásaid, és a fizetett szolgáltatásaid.
    Ha van ilyen tiltás, az arra vonatkozik, hogy beállíthatsz-e olyan régiót, ahol te valójában nem is vagy akkor épp. Én nem tudom van-e ilyen, sosem olvastam. Sosem fogom. Leseszarom. :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.03. 15:41:25
  • Harlekin
    MS tesz arra,hogy Te miként hagyod nála a pénzed,csak hagyd ott!Ezek a kiskapus baszakodások csak a saját országunk adózás nyöszörgés miatt eszközöli MS!
    A warezzal se foglalkozott ms pedig,ha valami hát az nagyon baszhatta a csőrét.Akkor itt most miért baszakodna hiszen pénzt hagysz nála!
    X1 megjelenésekor semmi baszakodás nem kellett a másik store vásárlásnál percenként más storeon vásárolhattál 1 magyar bankkártyával itthoni számlázási címmel!

2.5 év alatt 110 digitális tartalmat vettünk felesbe 8 különböző storeban 4 módon bankkártya,gift card,PP,vpn
    ezen módon minimum 2 box árát spóroltuk meg!
    Hol itt a probléma???
  • Harlekin
    Itt egy dolog nem megengedett a warez és ez nem az!
  • orichalcos
    "..kell rendelkeznie." De nem szólnak ha nem egyezik. Nálam maga a support kérdezte, hogy felesbe vesszük home-olás miatt a játékokat azért van több régió nálam? Mondom igen. Vigyorgott egyet egy smile-val és mondta hogy tudnak róla, de nem érdekli őket.
  • orichalcos
    Ha összejön majd dobj pls egy egyszerű leírást mert akkor lementem én is hogy másnak is menjen a dolog. :) thx.
  • partizan182
    Totti, ez a regiózgatás mennyire szürkezóna? Tudom hogy gyakorlatban működik, de kicsit szembemegy az Eluaval, hivatalos xbox supportrol:

"Mi történik, ha a számlázási címem nem egyezik meg a konzolom területi beállításával?

Ebben az esetben nem fog tudni tartalmat vásárolni. A konzol területi beállításával megegyező érvényes számlázási címmel és fizetési lehetőséggel kell rendelkeznie."

Ha ez megtűrt dolog itt akkor sorry, nemszoltam.
  • Harlekin
    az lesz...
  • orichalcos
    Ha nem megy próbáld meg geoproxy-t, vagy TunnelBear / VyprVPN-t, kamu argentin címmel.
  • Harlekin
    Argentinon 599 peso ami 12300 ft...haza megyek meg is veszem :-DFeltéve ha megy a vpn!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.03. 13:05:25
  • Harlekin
    akkor az 90 sindodó a giftcard miatt....de még így is jó
  • Harlekin
    Ez változó éppen ahol ami.de most a legjobb a délafrikai lenne,de az valamiért nem müxik, de jó még az argentin, sinagapore meg india is...
  • barmi
    Nem tudom mi van most a szingapúri sztóron, de 85 sindodó a far cry primal apex edition ha van goldod. Megnéztem az amcsin és ott ugyanez a cucc 92 USD ami olyan 26200 forint körül mozog.
    Utoljára szerkesztette: barmi, 2016.02.03. 12:25:12
  • Firerock
    Áhh értem. Köszi a felvilágosítást. Melyik a legjobb store most ahol jól lehet vásárolni? Most Alaszkai lakcímes US-t használok.
  • Harlekin
    Nem játszik mivel az dolláros feltöltő így csak az usa store felületen tudod feltölteni.Nagyon kevés hely van ahol van store hoz tartozó gift card....
    Argentin store úgy működik hogy letöltöd a Holat (VPN) azzal meghazudod argentínát xbox.comon felmész az argentin storeba és a magyar bankkártyáddal megveszed...Ha engedi...Elvileg engedi csak azt a rohadt Délafrikát nem....
    Singapore store meg jó mivel ott van gift card és meg tudod venni minden trükk nélkül,mert azt a sima MS storeból veszed és ott elfogadja minden további nélkül a magyar bankkártyát!
  • The Norberto
    Nemigen van peso-s giftcard. Colombiait sem tudtam venni. Csak 240 000 kelett volna a Battlefrontra. :)
  • Waczkor
    Gamespoton azt írtak jól irányítható kontrollerrel,kormánynál manuális váltó kell.Teszteltek a konzolos verziót,nagyon megvoltak vele elégedve.Minosegi port.

The game is aiming for 60fps on both consoles with a 1080p resolution on PS4, and a 1080p dynamic resolution on Xbox One that will sometimes shift to 900p to keep the frame rate stable. From what I saw, it definitely keeps to that 60fps rate across the board, which is essential when hurtling between the trees and dangling off the side of a cliff at breakneck speed. Coleman says he's actually quite thankful that the consoles have aided this optimisation compared to the complexities of catering for various PC builds.

• Firerock
    Gondolom nem játszik,de azért leirom. Gift card-al nem tudtok vásárolni? Amazon-ról gift card megvesz,argentinában bevált.
  • Kit--Kat
    Ütős. Ennek feltételezem esélytelen lesz controllerrel nekivágni. :/
  • Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.02. 18:53:35
  • darkSectorxxx #165811
    fuck...amugy nekemis néha elfogadta volt hogy nem és még csak nem is más régióban probáltam....:S

kb 2-3 napja van egy haverom, én is meg ő is akart vásárolni, én be tudtam írni a kártyámat, ő nem, aznap este és az övé is dombornyomott!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.02. 17:41:22
  • The Norberto
    Nincsen sajna.
  • darkSectorxxx #165809
    Gondolom paypal nincs.
  • The Norberto
    Na valaki írna nekem akár privátban akár ide egy kis tutorialt, hogy hogyan vásároljak Argentinából.
    Próbáltam Revolut-al de nem fogadják el a kártyámat. Múltkor valami virtuális kártyáról volt szó,azt elfogadják mindenhol?
  • Selminar
    Heti deals with gold-ban 10e a battlefront, 7e körül volt a need for speed.
  • Firerock
    jejejejejeee :D
    Pont lejáróban van a Trial-om :D
  • darkSectorxxx #165805
    Ha Mass Effect nem lesz ea access akkor morcis leszek.
  • Totti5
    Madden NFL 16 Comes To The Vault On Feb. 2

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.01. 20:02:10
  • darkSectorxxx #165803
    Ez is érdekes.

• darkSectorxxx #165802
    Na még csak beta de pc-n fasza modok elérhetők már. :D

"Tom Clancy's The Division - ha kimaradtál a zárt bétából, ne szomorkodj

Úgy tűnik, a The Division megjelenése előtt lesz még egy béta kör, és abban már bárki részt vehet.

Ugyan még tart a The Division zárt bétája, aki eddig nem kapott kódot, az nem valószínű, hogy holnap délig ki fogja tudni próbálni.
    Nem kell viszont elkeseredni, mert a Ubisoft februárban valószínűleg ismét nekifut. Az Xbox Italy által közzétett képen a havi megjelenések között szerepel a Tom Clancy's The Division nyílt béta is, ami február 16-21. között zajlik majd, és az Xbox One-osok ismét 24 órával előbb kezdhetnek bele a kalandokba. A kiadó valószínűleg csak ezért nem jelentette még be hivatalosan, mert a zárt béta nem ért véget, de napokon belül várjuk a megerősítést, valamint részleteket a béta tartalmáról, illetve arról, hogy aki most játszott, megtarthatja-e elért eredményeit, megszerzett felszereléseit a következő körre. Azt is jó lenne tudni, hogy a csalást ellehetetlenítik-e addigra."