banner
  • Totya42
    Az igen. Akkor ezért nem tudtam elmenteni a képeimet. Mindig kiírja, hogy sajnálom, de nem került mentésre. Köszi. Ráadásul ahogy nézem egy idő után magától törli a dolgokat. Volt a Gears UE-ből egy epic bug videóm és már nincsen meg. Jó tudni, hogy ez ilyen klasszul működik.
    Lehet veszek egy havi goldot, mert most csak 200Ft hátha, akkor a store felépítése is más milyen lesz goldal. Mert valami katasztrófa, hogy nem lehet normálisan rendezni a tartalmakat úgy, ahogy éppen akarja az ember. Persze van kereső és ha tudom név szerint, hogy melyik játékot keresem, akkor használható is, de ha a baszós/kardozós játékokra akarok rákeresni, akkor nem tudok. Van ilyen new realeses, coming soon, top rated, recommanded for u, de olyan, hogy leszűrjem csak mondjuk az autós játékokat abc vagy ár szerint csökkenőbe, vagy bármi értelmes, na az nincsen. Vagy vak vagyok és nem találom, de így ebben a formában ez az MS store felbasz. Még csak második hónapja nyomkodom az XO-t, de eddig úgy érzem minden savat jogosan kapott eddig.