-
Most nem értünk egyet, reklámoznia kéne a gépnek a pofámba kéne tólnia hogy van a profilodon x360 játék letöltöd-e vagy nem-e.
Ide tartozik a One-hoz.
Kilistázta 120 oldal cska a microsoft konzolja nem amihez éppen kötődne, a csempék voltak x360-on is mégis milliószor felhasználóbarátibb mint ez.
Miért érzem azt hogy amúgy max a dash-re nézve sértő véleményemet, amivel szerintem senkinek nem okozok kárt, folyton úgy próbálod kimagyarázni, mint néhány más olyan dolgot, ami szerintem max egy igénytelen embernek nem tűnik fel.
Ezekből nem kell nagy ügyet csinálni, szinte kommentre nem érdemes, van egy véleményem. Én így látom.
Télleg sok funkció van csak baszottul elrejtve.
Egyetértek a live a legjobb rendszer, de ettől még nekem szar az elrendezése, elérhetősége, és nem azért mert x1 vagy mert más mit mond, nem a konzol , platform alapján nézem, hanem csak egy szaros menüt veszek alapul.
De nem kell messzire menned neked sem, ott van a pc-d be van kapcsolva, ott a steam, abban is van ám minden és érdekes secc perc alatt egyértelművé válik a kezelése a kategóriák, menüpontok logikus egymásba ágyazása.
Ez nem hirtelen halál, de nekem fontos és 1x leírtam.
Viszont hogy jót is említsek, ahogy ígérték az összes Gears megy...és ahogy gyanítottam eladhatod majd a caprute cuccod ha esetleg x360-ra használtad, mert tudja kezelni képlopás, videózás, és stream funkciókban a játékokat x360-on. :)
Na ez egy jópofa dolog, a mentéseket sajna előről kell nyomni, de legalább játszhatóak.
Mondjuk dekát sem tupiroz a gép a régi minőségen ahogy látom, szóval a csöppike recék megvannak ugyanúgy meg ami régen volt, de elégé kellemes még így is.
Most ki is próbálom szépen mind a 3-at, hogy van-e bug a rendzserben, fagyások stb... :)

Amúgy még1x csak hogy tiszta legyen ettől még hogy másképpen gondoljuk a dash témát én komállak nem akarok veled veszekedni, de gyanús nekem hogy ez a felület neked ennyire tetszen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.12. 19:24:03