banner
  • darkSectorxxx #163582
    Én ps3-ps4-ről is írtam hogy okádék, igényem egy gamerbarát felület főleg a mostani generáción ahogy nagyon kombinálva vannak a menüpontok egymásba ágyazva minden.
    Hihetetlen hogy oké 5 perce látom a menüt, de ettől még nem feledteti el velem hogy ugyanúgy 2-3 menüpontban van minden, ugyanúgy semmimenüponotk a store-nál....semmi, de semmi nem változott, az meg már hidegen hagy ha még egy 3.-4. al-al al- menüben ágaszik 10 felé a dolog, egyszerűen nem látok 1 opciót sem hogy változott volna a régihez képest, semmi, csak más irányokba helyezkednek el.

Ja és oks aranyos a visszafelékomp, de annak sem látom a hirét, ha nem tudtam volna hogy most jön és nem tolom be a lemezt fingom nem lenne hogy létezik.

Istenem bocsá meg.
    Elnézést a modoromért, kezdek vénülni, és néha kijön belőlem mikor ilyenekkel találkozom, Ps4-en is kijön ez sajna mindegyikre igaz, mondjuk ott annyi hogy a store legalább jol van felépítve.

De a vicc az hogy nem a Microsoft van elmaradva, hanem visszafejlődött, az X360-on ULTRAGIGA felhasználóbarátabb a store, itt meg ömlik a pofámba a sok szines csempe azt tessék bogarászd ki mi kell, azt tetejébe van minden játékból bundle pl ami semmire nem használható felesleges csempe...

Na mindegy, bocs ha ezzel rontottam volna el valakinek a napját, de hát basszus nem fogok hazudni, így érzem.

Amúgy van ellentétben baromi fasza dolog is, amit ps4-en várok pl mint a messiást, az a twitch program, d így ahogy itt, hogy képes legyen szinkronizálni végre a nézőket, mert itt hála az égnek ha kilép valaki azt visszaszámolja, a ps4-en meg a maximum értéket mutatja mindig, ez annyira idegesítő hogy hihetetlen....

Vannak jó dolgok meg rosszak.
    Tudom milyen amúgy a live, x360-nál volt a legjobb, szerintem ez a win10 egy fapados baromság....dehát ugye nem a menü a lényeg, csak akkor baj ha közben használni kell....
    De 2 hét után lehet jobban látom a helyzetet és változik a véleményem, de elég nehezen hiszem, mert itt nem látok reális esélyt arra hogy én nem találok valamit, hanem nincs.

Amúgy az okádék szó az nem a konzolt minősíti ez esetben, hanem csak a menüt....
    Persze jobb 1 fokkal mint a PS3-é volt....
    Összeségében ha a 4 gép menüjét kéne sorrendelni: X360>PS4>X1>PS3
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.12. 18:24:49