banner
  • Macccy
    Na figy, én bírlak meg minden, de neee, ezt ... ezt neee Most majd én kattanok be a technóra ...!

Figyelj, mer elmondom mi a valóság ezzel az SG.hu -val (DE CSAK EZZEL!): az oldal alján a Normál Verzió nevű gombot megnyomom, beadja megint a mobil nézetet. Megnyomom megint, ugyanez. Megnyomom MEGINT (három a magyar igazság?) és beadja a desktop nézetet. Rányomok fent a Fórum linkre és BÁMMM! Megint mobil nézet és a FŐOLDAL jön be ...

Ami meg a Safari illetve a Google Chrome ilyen jellegű feature-jeit illeti, egyik se oldja meg. Most próbáltam. Egyrészt a Chrome-ban nincs ilyen kapcsoló, nem tudom csak iOS-en van így, vagy most épp mindenhol, de nincs ilyen állandó desktop nézet kérés, nálam nincs. Másrészt amikor a böngészőben (chrome) kérem a desktop verziót, akkor ugyanaz a semmi történik, mint amikor az oldal alján ...

Én értek a telefonomhoz, ha nem így lenne nem morognék már legalább egy éve, mert szégyellném magam, de EZ EGY FOSKUPAC amit ez az oldal leművel.

Fogok írni ezeknek a fogyatékosoknak a másik lapra, amit Rage47 linkelt, de szerintem ugyan úgy semmit sem ér, mint egy éve. Addig is, ha kérhetem - mivel láthatod hogy nincs megoldás - copy-paste link, plz.