banner
  • Totti5
    Richard Burns Rally azért érdekes, mert az egyetlen liszenszelt multiplat klasszikus rally játék volt, aminek a fizikája rendben volt. VOLT. Ma már egy Dirt Rally sokkal jobb rally fizika, még akkor is ha az RBR is remek máig. Kormánykezelése, FFBje időtálló. Nekem mondjuk annyira nem tetszik, mert takony, papírdoboz a fizika alapból. Agyon moddolva tömeget adva az autónak kellemes. Mai napig használják ligák, komoly ligamódok vannak hozzá, sokan játszák. Jó játék, de hogy mi köze van a pályaautó Forza sorozathoz X akta

2 éve volt pár hét amikor nekiálltam, de kurvanehéz a rally. Én nem tudok itiner alapján menni. hiába vannak nyilak is ez pokoli nehéz. Előre gondolkodni, érezni, tudni előre felkészülni a következő kanyarokra. Egyszerűen nem megy. Egy hosszú 7 perces szakaszt normálisan letolni kegyetlen. Nekem csak úgy megy hogy betanulom, de ahhoz meg rengeteg idő és gyakorlás kell:))

Itt van egy nézhető menetem, de ez is fejből ment csak, 50 restart után :DDD

Forza nem árkéd. Az emberek nincsenek tisztában a fogalmakkal. Ha a Forza kapnak egy 900 fokos belső nézetet, és egy CARS szintű FFBt pokoli jó szim lenne kormánnyal is ( remélem a GT7 ilyen lesz ) és majd egyszer a Forza is megkapja ezeket.

RBR annak király aki most is tolja ligába pl, de aki ma Rallyt akar játszani annak ott a Dirt Rally...

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.17. 18:28:22