banner
  • Totti5
    Nordschleife esőben / éjszaka 24 autóval odabasz mindennek amit eddig láttam autósban. Eső főleg. Ilyen vizes hatás, ennyire részletes shéderezést sosem sehol és semmiben nem láttam. Fények, bevilágítás fantasztikusak, az az aprólékosság amivel le lett modellezve az esős pálya meg döbbenetes. Azzal is nehét betelni hogy a textúrák részletessége a képi világ élessége szinte hibátlan. Mindez fix 60 mellett mindig. Na ezek a sámánok!

Nem tudok semmit, Nordon köröztem pár karikát. Autókat megnéztem a 2015 és 14 vasakat. Nos rengeteg az új vas, legújabb csodák orrba szájba. 2015! Indycar szezon egy rakat autója és persze a Honda / Sevi modell, Formula E rakat autója, V8 Supercars autói, GT3as vasak és mind mind az idei friss modellek. F1ből megint van Lotus az idei modellel. Szóval erősen ráfeküdtek a versenyautókra, egy tonna van belőle a legfrissebb most is futó modellekkel. 1-2 Forza Vistát néztem, amit nem kell mondani, hogy most is szájtátós. Minden másról fogalmam sincs, de ma már nem is lesz.