Nem neked szólt,mert akkor nevesítettem volna ez szimplán az értetlenkedésnek szólt és akinek nem inge nem veszi magára.Ismerhetnél annyira,hogy soha nem megyek bele a személyeskedésbe...Értem Én és elhiszem,hogy ez neked szar,és mint Mobynak is említettem Én se tartom jónak de rossznak se szimplán közömbös...Szerettem volna túllépni az első hszem után ezen a témán,de mint köztudott nem eresztem addig ameddig meg nem érti valaki a mondandómat nem kell elfogadni csak megérteni...Mert különben totál felesleges volt az egész...
Na de most viccen kívül mi benne a jó???Próbálom végig gondolni értelmesen,de semmi érdemi dolgot nem látok benne.
A magam példáját veszem alapul:
Box bekapcsolt állapotba van játszok...
Megunom a játékot és kikapcsolom a boxot....
Működne a HDMI-passtrough ha lenne....
Na de a boxom értelem szerűen arra van állítva,hogy kikapcsolja a tv-t ha kikapcsolom....(mert ez kibaszott nagy királyság,hogy egy gombnyomással le tudhatom a játék végét és mehetek a dolgomra)
Tehát kereshetem elő a tv távirányítót és kapcsolhatom vissza a tv-t.
Pont mintha bele se lenne vezetve a hdmi a boxba...
Mert hát ha már tv-n baszakodok hót mind 1 melyik hdmire váltok...
És tegyük fel ...Benne vagy 1 baszott nagy játékba nincs mentésed,de kezdődik a sorozatod miként oldod meg???Kikapcsolod a boxot bukó a mentésed,hogy tv-t nézhess!?