banner
  • Totti5
    Pláne meg az hogy mindenki leragadt annál a kicseszett mocsárnál. Addig sámánozták amíg 20.0 nem lett. Teljesen mindegy hogy mennyire szar ha szar. Stressz teszt? LOL ott voltál 1-2 órát amíg kellett a story elején utána hacsak nem csinálsz valami 10edleges dolgot a büdös életbe nem kell visszamenni. Viszont a stotyline folyamatosan szar fps, azt nem kell impróvolni meg tesztelni, mert minek?! 15 féle peccs után ennek fix 30on kellene mennie mindenen szó nélkül, de ha nincs imprúv akkor az magától nem fog... a kérdés az hogy kit áltattak ezek, mert aki játszott vele és abbahagyta ( mint én ) a fosadék peccsek miatt, azt biztos hogy nem tudták átvágni hangzatos PRal, meg twittekkel.

Azzal nekem nincs gondom, hogy valaki béna. Ennyire tellik. Azt is túlélem hogy 1day nem perfekt. Azt már nem tudom befogadni hogy jófejségből kummantanak minden peccs logban hogy így meg úgy lesz jobb miközben dekával sem jobb - szarabb. Mondták volna azt at 1.1 után hogy az egy ennyi. Elfogadom, hogy bénák és ez így ennyi, nem reményekedek, nem várok, nem hiszek. Semmilyen pozitív elvárásom nem lesz a jövőben. Ha meg erőlködnek, annak legyen pozitív látszata. Mert hogy tele van még mindig nyilvánvaló sutaságokkal azt garantálom....

PS4en az item menü már nem akad? volt rá valami, de abból rohadt mód kimaradtak a boxosok, mert használhatalan úgy szaggat. MOST IS.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.17. 14:34:05