Úton van felém a vadi új fekete kontroller is!A camo ugye megjött ameddig nyaraltam!Teljesen új lezárt dobozost küldtek remélem a fekete is így jön!
OFF!
Viszont van rossz hír is.Ma kinyitom a posta ládát és OTP levél.Kibont mondom mi a fasz tömören a tartalom megpróbálták lenyúlni a lóvém pay pal segítségével valami kínai!(nem sikerült,mert soha nincs rajta lóvé csak a vásárlás pillanatában)
Hívom őket ahogy kell és közlik gyanús tranzakciókat észleltek.A web kártyámat és a hozzá tartozó számlát felfüggesztették...
Kérdem teendő mondja a kártya az kuka a számla ha mindent leellenőriznek ,meg Én is akkor vissza állítható,de a kártya helyet kapok másikat mondom franko vagy 10-12 helyre volt ez a kártya regisztrálva ahova most majd lehet az újat megint regisztrálni.Jó letudva
Megyek pay pal oldal "ugye szétvált ebaytől" és tuti ez volt az a pont ahol hiba csúszott a dolgokba és próbálkoztak a lopással.
Próbálok belépni beírok mindent és szépen kínai betűkkel fogad pay pal fél óra volt mire emberi karaktereket tudtam varázsolni.És kezdődhetett a vissza szerzés.Új jelszó!Emailes vissza jelzés!Új kérdés válasz beállítás!És be kellet küldenem egy okmány képet amin szerepel a nevem meg címem!
Végre látom a pay palt és nézem17 tranzakciót indítottak 97000 forint értékben...De rábaszott a csicska geci! :-D Belegondolok mi lett volna ha a fő kártyám van oda be regisztrálva....