XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Minden héten ez lesz most a téma? INGAME ENGINE PRE RENDER. Nem gameplay, nem ilyen lesz. Ez egy videó, megrndezve amit nem CGI szakikkal csináltattak meg videó formában, hanem a játék motorjával.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
"Amúgy a videó 2. fele nem CGI, in-game engine."

Kamu.

Igaz hogy valami ekkora ugrást várt mindenki a nextgen-től, de ez kamu, az Order 1886 egy csőjáték rengeteg kompromisszummal, lehetett csak olyan amilyen, vagy csoda történt?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 18:41:02

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Gugli mikre nem képes. Döbbenet!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.01. 17:33:17

Totti5
Alien Isolation 4800 huf GOLD-osoknak.

darkSectorxxx
Az már csak hab a tortán hogy mintha azon is ijjal megy azzal a csáklyával lett volna.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
A vicces hogy a TR 2013- ban is egy ilyen hasonló barlangnál állt. :D

Megáll a tudomány.

n000rbi
Jaja, látszik az bélyegméretben is.

<#nezze>
>Legalább a színpaletta maradhatott volna

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Teszek rá. Adják már ide, had vehessem, had toljam!

TDC Geronimo
Csak szerintem marha unalmasak már a borítók? Mindegyik ugyanaz. A főhős áll középen és itt ki is merül a tudomány. Megnézitek az elmúlt jó pár évben megjelent játékokat, a 99%uknál ugyanez a séma. Itt a TR borító. Ez is mintha ismerős lenne...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Valamive' több az, mint a színpaletta, csak így vágva nem üt akkorát :)

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Legalább a színpaletta maradhatott volna a W3 retail- (bocsánat, beta-) verzióban. A mostani színkavalkád hányás ehhez képest.

Botond
Az alsó a végül törölt x360as verzióból van! :)
Moby
In.
Game.
Engine.
<#nyes>

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.01. 15:28:59

TDC Geronimo
in-engine ja.. jól ismerjük mit jelent

TDC Geronimo

n000rbi
Mert Abu azt mondta? <#banplz>

orichalcos
Izé, senki nem mondta hogy gameplay lesz. :D

Amúgy a videó 2. fele nem CGI, in-game engine.

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Tök mindegy. Csak a KS-n múlik, hogy day mínusz mennyire veszem :DD

Kongy
Én mondtam :) meg se nézem, nem érdekel a cgi videójuk :/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
jó kis "GAMEPLAY" reveal volt :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.01. 13:43:33

orichalcos
Közben megjött YT forrás is:

//www.youtube.com/embed/WDyvIksz2Xs

orichalcos
Gamepodról linkelem, mert a videóhoz csak embed kódot kaptam meg, de ha lesz YT forrás, úgyis cserélem videót.
Rise of the Tomb Raider Teaser trailer

E3-on gameplay lesz.

Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.06.01. 13:25:40

TDC Geronimo
Hát manapság a gameplay trailer az 50 sec átvezető és 10 sec gameplay megvágva másodpercenként :D

Kongy
hát én szkeptikus vagyok. lehet megint kapunk egy Battlefront/ Need for Speed féle előzetest, aminek 0 köze van a gameplay-hez

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Rise of the Tomb Raider gameplay reveal trailer coming tomorrow (1PM CET)

fákkje!

Tomorrow az ma, mert tegnapi tweet
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.01. 11:11:58

Rage47
köszi a válaszokat, adok egy esélyt a W3-nak :)
Eszméletlen miket ütnek rám(W3).
Lehet vissza kellene venni egy fokozatot.
Most veterán de ha visszavenném akkor kiírja,hogy elveszítek bozonyos tartalmat?
Mit ért ez alatt?
Firerock
Van valami füles vagy esetleg tipp hogy mi lesz a következő Ea Acces játék? A sportjátékok már lementek...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

darkSectorxxx
Hát a videóban egy slim hátulja van. :)

TaRka0107
Nekem akkor remélem nem kell szétszedni az AV kábelt. Csak bemegy a HDMI-vel együtt.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5

TDC Geronimo
Ott majd fogsz egy pár perces demot. Trailer jöhet holnap

Totti5
Ne legyen. E3on akarom látni.

darkSectorxxx
vagy egyiksem. :P

darkSectorxxx
Hát ami azt illeti te ezt csak KURVÁRA szeretnéd, de nem. :D
szeptemberben jár le. :D

TDC Geronimo
Holnap lesz valami tomb raider cucc. Lehet első trailer, esetleg megjelenési dátum, vagy mindkettő.

Harlekin
Könyörgöm mond,hogy 120 hónapos futamidőre vetted a ps 4 et!<#nevetes1>
Renjike
Én is így vagyok vele . Xbox egyelőre semmiben nem érdekel Halo-n kívül így marad a PS ahol garantáltak a japán címeim , viszont borzalmasan fut rajta a Witcher...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

darkSectorxxx
Inkább ps, vagy box többre mész vele mint egy vga-val.

Renjike
Hát srácok , 65 óra és 51 perc alatt értem a Witcher 3 végére. A gépem megszakad Skellige területei alatt szóval ott minimális felfedezéssel és szinte 0 sidequest teljesítéssel értem el ezt az időt , Velen 99%-ban kész. Ezen felül a Gwent küldetésekkel nem foglalkoztam de a többi kész. Két karakter feltűnését hiányoltam a játékból , bár biztos vagyok benne hogy azért nem jelentek meg mert nem mentést importáltam ugyanis steam felhőn keresztül nem lehet.
Ezen felül mint az első rész óta hatalmas fan a játék minimum beállításon , fps drop közepette olyan élményt nyújtott hogy teljes napjaimat rabolta el tőlem és kicsit sem bántam meg őket. Két választási lehetőségem van , vagy várok amíg a PS4 beszerzéséig és arra is megveszem a játékot , vagy veszek egy új vga-t és úgy állok neki újra a kalandnak. Akárhogy is lesz addig a játék várat magára mert így ugye az élményem nem volt teljes és ha már éveket vártam az új részre akkor úgy ahogy a másodikat , ezt is 100%-ra kell teljesíteni . :)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

darkSectorxxx
Ja az neked drága...:)
Akkor sajnos olcsó megoldás híjján nem lesz. semmi.

Amúgy emlékszem már ennél volt gebasz hogy túl közel van a 2 csati, vagyis itt barkácsolnod kell, a régieknél simán bemegy mind2-ő, illetve ha jól tudom havernak van E-s abban av nincs már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 18:35:52

TaRka0107
Ahha. Majd av kábelt is bedugom és arról lesz hang. Hát olyat biztos nem veszek már. HDMI - DVI kábel is 1800 ft. :/

Macccy
<#falbav>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

darkSectorxxx
Igen, az fasza , akkor neten eléggé mellélőttek az árakkal biztos lemaradt a 3,as.
Csodálkoztam is hogy ilyen olcsó.

Totti5
ŐŐŐőőőő NEM!!!!!!!!!!!!!!!

1, Halo: The Master Chief Collection

2, ingyenes, de csak azoknak akik játszottak a Halo: The Master Chief Collection-al november 11 és december 19 között

3, 990 forint azoknak akik a december 19 után vették meg a Halo: The Master Chief Collection-t

darkSectorxxx
Kint van a Halo ODST.
Collectorosoknak ingyen kulcs megy üzenetben, amúgy meg 990ft

darkSectorxxx
Elvileg a slimen még van sima av kábel, abból leválasztva. Vagy van szerkentyű ami hdmi-t szétválaszt és kapsz 2 csatornás hangot rca-n. Bár nem tudom megéri-e neked.

darkSectorxxx
Nem, nem fárasztom magam ezzel csak néha benyomom sg-t itt elég kép van, lassan végigérek a játékon is. :)

TaRka0107
Üdv. Hdmi ->dvi kabellel rákötöm a boxot a monitoromra. Hangot hogy tudok varázsolni? 360as slimről van szó.

Macccy
A táj tényleg elképesztő, 1-2 órát játszom csak vele esténként, azt se minden nap, de amikor odajutok is alig haladok! A lóval is inkább lassan léptetek, hogy gyönyörködjek a tájban, a ghoulok közé is azért mászok le a mocsárba, mert elkap az a ködös, gázos atmoszféra, amit a dombról kiszúrtam. Élvezet a bokrok között átvágni, ahogy minden növény elhajlik Geralttól. A telekinetic blast (asszem AARG) is kurvanagy, fizikailag odasuhint egyet minden tárgynak, tűznek, víznek. És akkor még csak marhulok ... <#vigyor>

Tegnap mondjuk lehet egy bug félébe belefutottam, ami miatt könnyen sikerült egy problémás küldetés:

Fake Papers - Bitter Harvest küldetés volt, meg kell védeni 4 csicska jobbágyot a Ghoul-októl, akik a harcmezőn hullákat pakolnak, cserébe ha életben marad a főnökük, akkor a tesókája ad 75% OFF-ot a hamisított hídbérletből.
Na itt mindig elharapták a köcsögnek a nyakát, az utolsó hullámot három-négy nekifutásra se tudtam úgy levágni, hogy ne hullott volna el. Dobtam is egy mentést a második hullám lekaszálása után. Erre következő nekifutásra, amikor bicegtek lefelé a lankán az szörnyek, éppen arra jártak a tábor őrei, vérebekkel. Nem tudom ezek hatására e, de beadta a QUEST COMPLETED -et és a rottweilerekkel rövid úton le is kaszaboltuk a férgeket - már a complete után! A fickó így túlélte és mehettem az olcsó jegyért ...

<#felkialtas> Amúgy az XP buggal vigyázzatok, hamar javítják, elvileg csak a fő questeket érinti, de legyen mentése akit érdekel ... <#felkialtas>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"