partizan182#161218
Miota magyarra defaultol az IGN nem olvasom egyaltalan, tul nagy hassle az international menuben behozni az igazit.
F1-hez: nincs meg a cucc, szal csak belepofa lesz, de a codie f1 cuccait szerettem mindig ( 2010 anno 0day volt, a 2013 mint definitiv verza is itt figyel a polcon), a sportot magát 98 ota (jesszus, 17 éve...) kovetem, futamot kb hármat ha kihagytam azóta.
Ezek a lézerszkennes marhaságok nyilván azok, de azért pár dolog fájdalmasan hiányzik:
- split screen, ez a leggázabb, gondolom nem volt meg a framerate, kurva sokat toltuk osztottban a haverokkal anno
- coop kampány: sose volt szerencsem probalni, de gyonyoruen illik az f1 koncepciojaba
- biztonsagi ótó: hatodik reszre igazan beletehettek volna, nyilvan nem egy nagy gameplay elmeny 15 percet mogotte szarozni, de 1 korre bejohetne a nagyobb baleseteknel, gumi melegen tartasa meg repulorajt poen lenne
- (ez iksz hogy vane, ha van akkor szkuzi) interjuk, emailek etc: marhaság volt persze, de sokat dobott a hangulaton, kaptad az uj ajanlatokat az istalloktol meg a bullshit feedbacket, de adott a filinhez
Jurogemer teszt eleg pontos, nincsenek háromszázan a codie-nal a projekten, ezt sikerült egy ev alatt megszülni. Attól még tetszhet neked, majd a 2017 megint fasza lesz (2010ben is mennyit anyaztam a box bug miatt...).