banner
  • Totti5
    Watch Dogsot nem értem miért kell dobálni. Konzolon szépen volt optimalizálva, stabil 30 fps, nagyon szép látvánnyal, az első ótós sanbox ami lemászott a képernyőről. Én értem hogy tömeghiszti, mert volt egy E3 vagy akármi videó, de könyörgöm az a játék ami generáció elején megjelent olyan sanbox élményt nyújtott techben mint prevgenen előtte egy sem. Stabil 30 fps ( autóztál és nem nem ment át slowmotionba mint előtte a GTAk vagy akármi más sanbox ótós ), gyönyör látvány és részéletek. Oda volt pakolva az rendesen.

ACnál elszúrták a frémet, ami egy teljesen más story.

Division látványos, szép, de itt is csak a grafribancság lesz a lényeg sajnos és nem a játék tartalma, mert 2 éve E3on volt egy pre pre pre alfa demó megcsinálva vagyis agyoncsinálva. Sajnálatos, de ha valaki gémer akkor ezen túllép és azért fogja kedvelni avagy nem kedvelni amit day 1 megkap, de itt előítéletek alapján lesz az egész a szarba tiporva, hiába lesz kiváló játék. Mondjuk ez csak a rinyapicsa internetes HCk, kasszáknál a WD brutálisan teljesített ( szerencsére ).
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.07. 17:55:57