banner
  • Harlekin
    Gyakorold és talán menni fog vagy vannak eszközök amivel tudsz egeret bill-t kötni x1 re.De a dologhoz hozzá tartozik,hogy azzal se lesz 100%osan pc-s egér bill célzás!!!!
    Én 360 on xfps-t használtam,mert 3 kontrollert törtem ketté fps game közben egyszerűen képtelen voltam megtanulni a célzást.

Majd jött az x1 ahol első fpsem a titanfall volt és nagyon bele kényszerültem a kontroller használatba.Az az egyetlen játék ahol iszonyat jól tudom használni minden nagyképűség nélkül.viszont a mai napig a cod,bf ek nagyon rapszódikusan mennek kontrollerrel...

Kontrolleres irányítás több sebből vérzik,mert itt ugyanis van holt pont(nem is kicsi) van gyorsulása a stickeknek és a gyorsulás ráadásnak más a vertikális tengelyen mint a horizontálison és sebessége plusz minden játékban más és más ezek összessége viszont CSAK a sebességet tudod állítani rendszerint...

Egérnél meg ugye csak sebesség és lépték van ezért minden játék tök ugyan arra hangolható...

Az itt fellelhető eszközök meg pont a kontrollert emulálják annyi segítséget adva,hogy mindent tudsz finomra hangolni,de a gyorsulás akkor is megmarad csak minimális keretek közé tudod szorítani amit számomra egyszerűbb volt 360 on megszokni.

És legyen itt egy példa,hogy mennyire más ez az egész
    x1 en titanfallba zokogok ha nem 20/3 a K/D arányom x 360 on egy hónap x1 es titanfallozás után képtelen voltam bár kit lelőni!!Mind a 2 játékban a maximális senset használtam és még sem működött úgy a 2 dolog...
    Nem véletlenül találnak ki minden bizbaszt a kontrollerhez fpsek megkönnyítésére.

MS végre kihozza a plusz 4 gombos kontrollert végre rájöttek,hogy az embereknek nem 4 úja van.
    egér billnél meg szabadon használhatod mind a 10-et.
    Végre nem kell használni a célzás közben a stick nyomkodását ami ugye azonnal elmozdítja a célzást,és lehet majd futásból egyből ugrani és gugolni stb stb.mert ezeket jelenleg LEHETETTLEN volt kontrollerrel 4 újjal TÖKÉLETESEN kivitelezni.

És már látom előre az sg örökké fikázóit,hogy ez az elit kontroller majd megint mekkora csalás lesz mint ahogy a bill meg egér használat...