176846
banner
  • Macccy
    Hhhhh ... Ja, ez így van, de mióta 19-20 ezer Ft egy lemezes játék 0day, azóta nálam beesett a user's manuálok meg kaparós DLC kódkártyák és "steelbook" kólásdoboz tokok értéke. Otthon porosodik a polcomon egy Forza 4 Limited, egy Alan Wake Limited, egy HALO 4 Limited, de minek? Eladni se tudom őket, már 4 ezer pénzekért se kell a migránsoknak se. Ráadásul ezeket akkor még "csak" 13 ropi körül vettem ... A Home Sharing felezés után egy ilyen 0Day játék így kb 5.500-6.000 Ft lesz.
    Ma már csak úgy tudnám elképzelni a dobozos játék vételét, ha venném-eladnám, mint a kocsikat, de ezzel nem foglalkozok. Ügyesen "megoldották" ezt az építsük le a fizikai lemezek és használt piac problémáját.

DE, ez ne vegye el a kedved!
  • Kit--Kat
    Én régi vágású vagyok, szeretem a kezemben tartani azt amit megveszek, tudom a lemezes játékok lassan teljesen kimennek a divatból. De régen külön élmény volt 1-1 játéknál a lemezhez adott leírás, térkép stb. Ebben a Rocksktar élen járt.
  • darkSectorxxx #162124
    Ja izé, nemszerkesztettem a képet, de csak lehet látni a logo-t a szivárványfoltnál, a lámmpa felső csücskiben

Mások kinevettek, de énnékem bejön a játékokban ez a fotómod
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.13. 22:36:27
  • darkSectorxxx #162123
    Amúgy félelmetesek ezek a játékok néha.
    Én néztem DC-ben pl az autókat, többekközt ezt is, és baromi érdekes részleteket meg tudnak már csinálni manapság.
    Az első fényszórón pl rá van már téve a logo is meg ilyenek.

Pl ez a mercinek is.
    Ezen a képen is ott van szerintem ha ráközelítesz a photo mod-ban szerintem te is fogod majd látni, erre gondolok....számomra ezek az apróságok az érdekesek manapság az autós játékban, mert a karosszériát szépre megalkotni a mai engine-ekkel már majdnem megy egy GTA-nak is, inkább a részletekben van a hangsúly.

pár kép hogy milyen logo_ra gondolok.

• Macccy
    Ja ..... lemezes, oké ...
  • Macccy
    Miért várja mindenki a PÉNTEKET? :) ....
    Release date: 15/9/2015
    Kedd reggel legkésőbb szerintem mindenki rápattanhat.
  • darkSectorxxx #162120
    Volt amúgy bizonyos helyeken összehasonlítás a PC-al eső ügyben, mondanom sem kell melyik volt jobb.
  • darkSectorxxx #162119
    Azé bebaszna ha nem előrefelé tartanának a változásokban nem?
    valahol ez egy természetes dolog? Nem? :D
  • Kit--Kat
    Jó ezt olvasni, a demó túl rövid volt sajnos. Már várom pénteket. Az autók hangjain is véltél felfedezni javulást? Nagy részük eddig is tökéletes volt, de akadt olyan aminél nem volt megfelelő.
  • Totti5
    Pedig szebb, több és jobban fut mint az 5.

24 autó a pályán. Bevilágításon / fákon kicsit módosítottak száraz időben. Fák animálva lettek, ez esőben, szélben látszik jobban hogy mozognak. Ablaküveg is koszolódik már ( meg persze a kaszni is ). Eső grafikája az autók, szélvédőn fantasztikus lett. Éjszakai fények, dinamikus árnyéka a másik autónak a saját reflektorunkban stb... pályák még részletesebbek, füst, köd, pára, homok effektek. Útfelületek, kerékvetők szintén részletgazdagabbak. Nem lehet rá mondani hogy nem reszeltek rajta, mert látványosabb hatása van a pályáknak, környezetnek. Autók meg olyan amilyen:) Továbbra is bámulatos, hogy minden egyes vas autóvista is egyben.

Ehhez nem kell mit hozzáfűzni :)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.13. 20:09:45
  • Kit--Kat
    Impresszív. Én a demóban nem vettem észre a grafikát tekintve különösebb változást.
  • Snexi
    na akkor tőlem is :)

Utoljára szerkesztette: Snexi, 2015.09.13. 18:30:20
  • orichalcos
    Igazán nincs mit. :)
  • LMNO
    Mi a probléma a visszajátszással (azonkívül, hogy 30 fps-el megy)?
    Utoljára szerkesztette: LMNO, 2015.09.13. 16:02:44
  • eje75
    Köszi a leírást! Meg is vettem :)
  • Moby
    Vkivel szívesen összeállnék egy forzára :)
  • Moby
    Thx :)
  • Macccy
    STORE SHOPPING GUIDE - Singapore
    Courtesy of orichalcos ©

:D
  • Moby
    Valami guide-ot nincs kedved rittyenteni?:D
  • Macccy
    ahha, Oric módszerével végre sikerült plusz azért ilyen olcsó mert a gift cardok ott -20% akciósak

thumbs UP
  • Moby
    Az jó olcsó :) (szingapúr?)
  • Macccy
    Nah!
    FORZA MOTORSPORT 6 STANDARD EDITION megvéve 11.400.- Ft

tőőttikézi ... 14 %
  • grebber
    Xbox 360-ra tudnátok mondani pár coop game-et ami nem nehéz és bonyolult? Ha lehet ne osztott képernyős legyen.
  • Kit--Kat
    Én még fogcsikorgatva, de kibírom péntekig, de már nagyon várom. Remélem végre jó motorhangot kap a Countach és a Chargerén is finomítanak.
  • Totti5
    Annyira nem kell túlmisztifikálni a fotomodot. Ez már az a gen ahol nagyot csökkent az olló. Forza Horizon 2nél is elenyésző volt az eltérés.

Az én képeim nem redereltek, csak free kamera, s semmi nincs rajta, max zársebesség hogy látszódjon hmozgásban van, ahol kell. Ennyi...

Nade szavak helyett ez jól mutassa:

Ingame.

Free kamera.

Render fotó.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.13. 09:46:57
  • Totti5
  • n000rbi
    Kész, eddig bírtam, 4%-nál jár a Forza6 letöltés, holnap már tolom (igen, azt a kiadást vettem meg)
    A Te hibád, Totti!
  • Macccy
  • Totti5
    Kis csemege.

The making of Gears of War: Ultimate Edition Digital Foundry talks in depth with The Coalition on the ambitious remake.
  • Totti5
    Teslával Rió elég fun. Hallani minden környezeti zajt, effektek, különféle útfelületeket. Van ott minden, amit alig vagy nem is hallani égőmotoros autóknál. Alagútban a rácsos lefolyókon vagy min átmegy az autó. OMG.

Nagyon kár hogy nincs 900 fokos kicsit testreszabható belsőnézet, anélkül meg kormánnyal semmi értelme az egésznek:(

Pedig a pálya, és az AUTÓ felhozatal az olyan amit álmodni mertem. Minden benne van amit imádok.

A minőség meg lehengerlő. Kár hogy kontrollerrel tudom csak csapatni:((((((((
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.12. 22:07:58
  • Totti5
    Passz, nem mentem velük olyan pályán ahol ilyen van.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.12. 22:02:10
  • Macccy
    Amúgy ez a kép ... baszki eszméletlen. Tudom ez csak a fotómód és olyankor felhúzza a LoD-ot megmindent csutkára, de ooMMGG !!! Csak azt a vinyl-t javítsák ki nekem!

Amúgy az open wheel kocsiknál tényleg rongyosodik a gumiabroncs? A kavics meg fű gondolom nem kenődik fel rá, mint a Codieéknál ...?
  • Macccy
    Oké?
    Vinyl, kép teteje. A lotus felirat és az azt szegélyező két arany csík, az egyik vége látszik is picit. Sajnos pont szem előtt van cockpit vezetés közben. De ez legyen a legnagyobb gáz ....!
  • Totti5
    Az is, mozgás sem teljesen 100as.
  • Kit--Kat
    A béna kamera beállításokra gondolsz?
  • Totti5
    Azért persze nem hibátlan, vannak gány dolgok. Ilyen a visszajátszás ami egyre távolabb van a minőségtől. Képtelenek jól megcsinálni 1ről a kettőre lépni. Codemasters is balfasz volt ebben egészen az F1 2015ig. Érdekes mód vették a fáradtságot és megtudták csinálni normálisan mindenféle gagyi hülyeség nélkül. Élvezet azokat nézni. Forzát meg fájdalom a legtöbb pályán:(((
  • Totti5
    Oké!

• Macccy
    Ezek mind mind gyönyörűek tényleg, de nézd meg a Lotus F1 gépet belülről
  • gduck
    Gyönyörű, aki ebben hibát keres, az max. az esernyőket hiányolhatja :)
  • Snexi
    na elcsábultam és én is megvettem :(