banner
  • arty
    hölgyeim, volna egy kérdésem! :)

adott xbox1 profil1 tulajdonában
    adott xbox2 profil2 tulajdonában
    xbox1-en van profil2 hómja és profil1 szintén ott a gépen - mindkettő játszhat mindennel
    xbox2-n van profil1 hómja és profil2 szintén ott a gépen - mindkettő játszhat mindennel
    ez eddig sima "hóm"-setup...

xbox1-en beléptem profil3-al (haver) és hómjává tettem a gépet, majd beléptem profil4-el (ez vagyok én) is, végül letöröltem profil1-et és profil2-t is
    (ez lényegtelen, de leírom: xbox3-on van profil4 és az a hómja, de ott van profil3 is - ergo ez egy másik hómolás, itt játszható profil3 és profil4 összes játéka mindkét profillal, minden ok)

xbox1-en valamiért mintha profil1 vagy profil2 1-1 játéka (konkrétan FC4, Killer Instinct, Sunset Overdrive) játszható profil4-el ... más játékok rendesen eltűntek a törölgetés után, ahogy pl az eaccess is, természetesen, de ez a pár game nem :O

miért? nem baj, de fura.
    lehet, hogy a törléskor profil2 hómolása nem tünt el az xbox1 gépről? csak majd akkor fog, ha hómolódik egy másik boxra profil2?
    vagy akkor se?

(ha valaki a profil1 vagy profil2 kitalált nevekből magára ismerne, az nem véletlen, mert ők is itt fórumoznak :DDD bocs :D)