XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.01.17. 12:39:48
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Törölök mindent, ne is fáradj.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.17. 12:07:58
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tényleg! Lesz ebben story co-op ??
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nothing is True, Everything is Permitted
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.16. 19:57:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az a fable meg egy fos már így ránézésre is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Phantom Dust , Scalebound, Crackdown 3 ?
E3on legkésőbb megtudjuk h mi mikor jön. Minden nem fog egyszerre.
Alan Wake májusban jelent meg, simán lehet hogy a QB 2016 nyár eleje.
Max lelépsz innen, ha csóró vagy.
Perilous-ra vevő vagyok bármikor, mikor játszom, de eddig csak külföldiekkel játszottam 😊 Vegyetek fel, bár sajna asszonytól függ, hogy érek rá 😊 (Live ID: oO DummyBoy Oo ) Van Keeper, Elementalist, AW, Archer és esetleg Necro karim Perilous-ra.
Sajnos a pug-ozás ilyen, de ki lehet fogni jó arcokat, van 2 csapat akikkel szoktam együtt játszani, velük "aránylag" simán végig lehet tolni a Perilous-t.
A Threatening-el az a baj, hogy gold farmolásra tökéletes, de már közepes gear-el is kényelmesen végig lehet rajta szaladni, és egy idő után unalmas lesz. Ráadásul megszokod, és utána nagyobb nehézségen beledöglesz 😊
Sajnos kicsit unbalanszos a játék, AW, Ele bizony easy módok simán szólóban végig lehet velük menni. (Van a neten AW solo perilous videó ...) Legionnaire, Keeper tök felesleges egészen addig amíg Perilous-on nem játszol, ott viszont szinte kötelezőek. (Bár tegnap letoltuk 3 archer + keeper csapattal is ... bár tankkal sokkal könnyebb.) Remélem ezt rendeberakják, mert a Legionnare-en (Esetleg Templar) kívül az összes melee kaszt szinte csak kolonc Perilous-on.
Ráadásul bugos mint a dög, néha le kell szedni a Multi DLC-t ha az ember komolyabban játszani akar. Nem beszélve a skill bugokról, pár karakternek pont a legfontosabb skilljei bugosak ( Reaver: Rampage - Assa, Alchemist: Stealth és társai ...)
Talán azért nem fullad ki a szórakoztatás terén, mert mindig "más" ha pugozol. Minidng más összetételű csapat, másra kell figyelni, máshogy mentek végig... Ráadásul nekem pont jó "apukajáték", max fél óra egy kör, lehet vele kalkulálni 😊
Utoljára szerkesztette: DummyBoy, 2015.01.16. 15:49:41
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
GT: Halboy
Utoljára szerkesztette: barmi, 2015.01.16. 14:00:50
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
GT: Halboy
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Valamint játszik valaki rajtam kívül DAI multijával?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
- 14 hónap után a PS4 és az Xbox One 65 százalékkal nagyobb eladásokkal büszkélkedhet, mint a két előd ugyanennyi időt követően
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Erősen azon gondolkodtam, hogy adok neki egy unistallt de aztán végül happy end lett a történet vége szerencsére .
Utoljára szerkesztette: barmi, 2015.01.16. 12:05:21
"I want to thank all of the Xbox fans who contributed to our record-setting holiday and making 2014 such a successful year. The Xbox One deals were quite popular and have inspired a new promotion starting January 16 where fans in the U.S. can buy an Xbox One for $349 at their preferred retailer."
Alig több, mint egy év és -150 dodó. Kellett ehhez egy gyökér don mattrick, erős konkurencia meg egy phil spencer.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem is ez a bajom és te legalább érted végre miért mondtam hogy mi nem tetszett nekem benne.
Mikor futok és kergetek valakit akkor tetszik hogy a futással már automatán ugye kapaszkodik-mászik, mikor nekiérsz véletlen valaminek vagy nemtudom a tetőn épen picit elfordulok MINDJÁRT mászni akar minden kiszögelésen, meg volt hogy jobbra vagy ballra 90 fokot el tud fordulni.
Hányni tudnék sokszor.
Na de mind1 majd nézek valamit,annyira nem érdekes😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ezek minden AC kezdetén felbasznak aztán valahogy közömbösé válnak,de így frissiben nagyon szar ezzel szembesülni...
Vettem hangprojectort de sz@rt se ér és ezért kellene másik.
15 perc után már játszhattam a Halo 1 és Halo 4-el, mert annak kampánya 100%on volt. Képen szépen mutatta melyik mennyinél van, mit indíhatok mit nem. Nem kellett megvárni a telepítést. tízen akárhány % után már 2 játék perfektül ment. Az egész majd lejön ha lejön holnapra.
Halo 4-t néztem meg természetesen. Jó a 60 fps, bár az elején nem esett le😊. Ami 360on mennyire csodálatosan szép volt, az ennyi idő kurrens gen után döbbenet h mennyire kopott textúrákban, felületekben, poligonban, egyszerűbb fényekben stb.... Ugye ehhez nem nyúltak hozzá, csak felbontás lett növelve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.15. 20:17:48