XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Éjszaka leple alatt bejön a szobaba , és a táp kábellel megfojt. :D
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Legközelebb megszabja majd neked hogy mikor és mivel játszhatsz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Forza Horizon 2 vs semmi.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Azzal indultak a gondok, hogy a nappaliban az asztalos elkezdett vmit építeni, addig átvittem másik szobába a boxot meg a tv-t, onnan wifivel csatlakoztam a netre, előtte a nappaliban dróton, amikor visszavittem akkor megint drótra raktam. Lehet, hogy a net beállítások akadnak össze? Digi 200as net, meg vmi asus router. Kösz!
/szerk: ja és ha ki van kapcsolva a box, csak az összes többi netre kötött cucc megy, akkor nincs ez az újraindulás/net eldobás, csak ha megy a box, ha egyedül megy akkor is, ha más netes eszközzel együtt akkor is
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.13. 08:49:41
A karakter bár mikor módosítható calistanal nőből férfivé is és fordítva is,minden küldetés újra nyomható a videókkal együtt!?Tényleg pusztán kíváncsiságból kérdezem az okot.1 dolog miatt tudom csak ezt elképzelni,ha mindent újra össze szeretnél szedni,mert teszem azt nem Te kezdted el...

Szeretnék végre már új karaktert Sunsetben-.-
Nincs olyan hogy egy ár. Meg kell nézni mit diktál a piac.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nothing is True, Everything is Permitted
Szerintetek mennyiért tudnám eladni alig használt, novemberben vásárolt xbox ONE konzolomat? Az AC Unity bundle csomagot vettem, viszont a letöltőkódokat már felhasználtam. De a vásárláskor vettem még hozzá egy játék közbeni töltőkészletet is.
Nothing is True, Everything is Permitted
Nincs konzolom. Csak, a lemez formátum érdekelt, hogy hogyan van mostanában. X1/PS4 nincs a környéken, még PS3 se nagyon. :D
Valahonnan rémlett a 4 lemez, talán a PC-s verzióra asszociálva, mivel eléggé terjedelmes a prevgen-es verzió is. PS3-on 1 lemez, X360-on 2 lemezen jelent meg. Majd, jön a rinya ha 3-4 lemezen jön a játék és játék közben cserélgetned/telepíteni kell őket, korábban is így volt. A nextgen játékok ISO-it nincs értelme leszedni senkinek se a törésig, ha csak nem vagy kitömve HDD-kkel. XD OFF vége.
Csak nem egy vagy azon madarak közül akiknek felrakosgatják a torrentoldalakra maxifeleslegesen a nextgen játékok iso-it?:)
Értem. Akkor, az duplarétegű lesz, ami ugyebár nem annyira tartós mint a sima és öregedvén rosszabbul lesz olvasható. Vajon a GTA5-nél meglépik a 2 lemezes kiadást? Ami, ~60-80GB lenne. Vagy majd a későbbiek folyamán várható lesz ilyen terjedelmű játék? (X360-on 4 lemezen jött ki.)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Akinek, van több eredeti X1-es (netán PS4) játéka, meg tudná mondani milyen fajta lemezeken vannak a játékok? Például, ami csak ~25GB körüli terjedelmű, az sima BD25-ös, ami ennél nagyobb (Pl.: Wolfenstein New Order), az 2db BD25-ös vagy 1db BD50-es duplarétegű lemezen van-e kiadva? Ha, jól tudom 3-4 rétegű lemezek is lesznek majd.
Jaja, youtube-on csak ennyi jön át, de azt tudod hogy ezeket szuperprók nyomják, minden tizedmásodperc előre ki van találva és akkora élmény lenyomni egy pure platinum kört ha már belejöttél hogy az nemisigaz.
Kivéve persze a reboot DMC, mert ott az a challenge hogy 100 alá vidd a kombómétert ill. hogy leérjen a földre a lábad :)
Irigyellek, mert van mit pótolnod, mit nem adnék egy agymosásért hogy újra elsőre játszhassam akár a Bayonettát, God of Wart vagy a Dark Soulst.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy MGS4 bejátszásai is 1 órásak voltak helyenként, de basszus, ha játszani ülök le, akkor ne egy szaros átvezetőt nézzek már. Azt a játékot is azért hagytam abba. Valamiért a japánok nagyon szeretnek ilyen egész estés átvezetőket csinálni játékokba...
Emiatt viszont nem fogom megtudni milyen az a harcrendszer, nekem ez a romlott nyugati Batman volt eddig a free-flow királya, ahogyan a mozdulatok szépen összefűződnek ... Na erre tett rá szerintem a RYSE, vagy legalábbis holtverseny.
Az az érzésem, hogy ha valami ostoba manager/projekt lead nem üti ezeket a Crytek-es srácokat fél évente másik irányba, akkor ezek meg tudnák csinálni RYSE II cím alatt a 2nd person God of War -t!! Én 0day venném az biztos :)
Batman harcrendszer kifejezetten primitív, ha ez a viszonyítási alapod simán máshogy látod a Ryse-t mint aki DMCn/Bayonettán szocializálódott. Félreértés ne essék nálam a Batman top10-es az előző gen-ben, de ott a harc csak az egyik eleme volt cuccnak, azért működött oly szépen a játék mert mesterien mixelte a combat/stealth/traversal/exploration/puzzle/story koktélt. Egyik sem volt önmagában különösen komplex, de együtt csodás élményt adtak.
Ryse-ból hiányzik a a fentiek nagy része, marad a gyakás és valami közepes sztori miközben mész előre a csőben. Nyilván ha élvezed akkor ez elég, de pont ezt régóta sokkal jobban is csinálta már rengeteg cucc. Ha ez bejött érdemes a stílus nagy klasszikusait is bepótolnod.
De holnaptól már jobb lesz a helyzet,sőt lehet holnapot csak Ryse-ra áldozom..
Na mindegy. Szerintem állat. Mielőtt megvettem én is a kinect dolgot hallottam csak, de így játszva nagyon örülök, hogy megvettem.
Totti: :D
Attól hogy valami csúnya szóval le van egyszerűstve még nem szar, csak jó tisztázni hogy ez nem rúg labdába más játékkal szemben a látvány történet, és egyeseknek játékélményt kivéve. Míg egy God of War volt hasonl, de most az ennek fényében új értelmet nyert, mert ehez képest az egy tartalmas HaS, sőt egy Heavy Rain-t is előbb megveszek mint ezt.
Csak ennyit takar a pontozás.
Warezosok vagy gazdagok mitsem foglalkoznak ezzel, de én hogy felhagytam évek óta warezzal és nem is gazdagodtam meg , sanszos hogy kicsit kissebb lyuku szűrőn fogom rostálni ezeket a gémeket, és ezekszerint sokan mások is.
Egy imdb 5-6 pontos film sem jelent szart, csak azt hogy valamiben jó de érezni hogy a másik fele meg hiányzik. Nincs összhang, nincs egyensúly.
Részemről ez a látkép.
Sóval mert emberek a jó mellett megjegyeznek jogossan hiányosságokat, ezért mások ezt lehúzásnak érzik. De ettl még akiknek tetszik nem fog jelenteni semmit.
Persze ha az alap Ryse combatot nem tudod megunni akkor akár még 10/10 is lehet, de ez a stílusban (ami a harcon kívül nem sokat ad) már a PS1-es Soul Reaver-ben is kevés volt.
Ezzel együtt mindegyik játék valaki kedvence, kicsit olyan érzésem van mikor haveromnak kölcsönadtam a 360-at és teljesen el volt ájulva a Dante's Infernótól hogy ez mekkora királyság. God of War-t persze sosem látott a szentem, nem is akarta nekem elhinni, hogy heló, ez csak egy közepes klón. Szóval minden kontextus kérdése.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."