Nem én nem azt mondom hogy vergődök hogy fejezzék be, hanem még1x leírom magyarul, nekem 31éves fejjel ez felesleges, és félrevezető, lásd a sok emberrt akinél felmerül az hogy ez ingame mert leirták valahol távoli galaxisban ezt a szót, és akkor most vitassuk meg hogy ingame vagy nem.
De ott van sok játék ami a végére szarabb lett mint a techdemokban, most nem csak a tr-ről van szó, hanem magáról általánosságban erről a megoldásokról.
Talán ha szétválasztanák a 2 dolgot, akkor senki nem csalódna utólag.
Én ránéztem egyből láttam hogy ez egy mese egyértelműen látszott, csak közben látom a kommenteket itt-ott.
mondjuk itt vicces hogy ezt akárcsak feltételezni merné valaki hogy ilyen vagy hasonló lenne a játék, semmi más csak elég lara haját megnézni vagy ahogy lépked a hóban, szerintem a Titan X techdemo lemezén nem látsz ilyet.
Meg ugye az engine-ek bemutatói, kész röhely, most ott volt régen az az U4 techdemo, most mi a seggemet érdekel egy olyan 2 perces film egy engine-el, amit 100 éven bellül nem látok játékban? Nem értem. Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 19:48:38