A táj tényleg elképesztő, 1-2 órát játszom csak vele esténként, azt se minden nap, de amikor odajutok is alig haladok! A lóval is inkább lassan léptetek, hogy gyönyörködjek a tájban, a ghoulok közé is azért mászok le a mocsárba, mert elkap az a ködös, gázos atmoszféra, amit a dombról kiszúrtam. Élvezet a bokrok között átvágni, ahogy minden növény elhajlik Geralttól. A telekinetic blast (asszem AARG) is kurvanagy, fizikailag odasuhint egyet minden tárgynak, tűznek, víznek. És akkor még csak marhulok ...
Tegnap mondjuk lehet egy bug félébe belefutottam, ami miatt könnyen sikerült egy problémás küldetés:
Fake Papers - Bitter Harvest küldetés volt, meg kell védeni 4 csicska jobbágyot a Ghoul-októl, akik a harcmezőn hullákat pakolnak, cserébe ha életben marad a főnökük, akkor a tesókája ad 75% OFF-ot a hamisított hídbérletből.
Na itt mindig elharapták a köcsögnek a nyakát, az utolsó hullámot három-négy nekifutásra se tudtam úgy levágni, hogy ne hullott volna el. Dobtam is egy mentést a második hullám lekaszálása után. Erre következő nekifutásra, amikor bicegtek lefelé a lankán az szörnyek, éppen arra jártak a tábor őrei, vérebekkel. Nem tudom ezek hatására e, de beadta a QUEST COMPLETED -et és a rottweilerekkel rövid úton le is kaszaboltuk a férgeket - már a complete után! A fickó így túlélte és mehettem az olcsó jegyért ...
Amúgy az XP buggal vigyázzatok, hamar javítják, elvileg csak a fő questeket érinti, de legyen mentése akit érdekel ...