Érdekes gondolatok, de a Witcher pont nem a csillivilli fényekről szól. Én ilyen jól működő természetet, időjárást még nem láttam. Karakterek kidolgozása szintén példás, kimagaslóan szépek a női neműek. Ilyet sem láttam még hogy ennyire természetesen tudták előadni őket mindenféle debil kidolgozás nélkül. Arcok a legrandomabb NPCnél is kb ugyan olyan szépek mint a fő karaktereknél. Arcmimika minden sémája bennevan. Ráncolódik a bőr pl.... Fényeket egyedül a NAP és a HOLD adja. Teljesen natural, természetes, de azok gyönyörűek minden napszakban ahogy megváltozik tőle a táj. Semmiféle vakító lenszflér és egyéb nincs benne, pl egy fákja miatt vagy egy világító test miatt ( mint a BFben ugye, ha már ez volt írva ).
A fű, a fák egybefüggő terepet képeznek mindenhol, nincs sehol spórolás, mert nem bírja a gép. Minden a helyén van. Ilyen mennyiségben ilyen részletes, ilyen természetesen animált természetet Én ( aztán lehet hogy más igen ) még nem láttam játékban.
Szerintem sehogy nem nézi, mert nem játszik vele sehogy sem. Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.31. 10:28:48