Sajnos még mindig nem érted és ráadásúl ezt hangoztatod is!
Most őszintén ezt komolyan leírod "Szóval nincsen piros meg kék meg zöld, vagyis ha vannak én nem vagyok tag sehol."
IDE úgy hogy elmondtam miért vagy elpicsázva mindenhol!
Semmi gond,ha nem vagy tag,de akkor nem tartozol ide főleg úgy nem,hogy ezt hangoztatod is!
Szerinted,ha nem vagy tag 1 golfklubba,de régen tag voltál és még megvan a golfütőd,viszont ma már csak sakkozol.Akkor az előző 2 dolog feljogosít arra,hogy bemássz a golfpályára és letedd a lyuk főlé a sakk táblát!?Nem,és viszont jogosan dobnak majd ki.
Plusz ráadásként még elkezded sértegetni a golfosokat,hogy mennyire szar az ütőjük és különben se feléd lőjék a labdát!Nem, mert még el is picsáznak és aztán dobnak ki!Ennyi...Ez így működik addig ameddig ez nem tudatosul benned mindig ez lesz.
Ha nem tartozol valahova a Te bevallásod szerint is,akkor vendég vagy és hatványozottan igaz az,hogy nem leszel illetlen!Vagy ha nem így gondolod akkor jön az ami most van és érthetően senki nem fog megvédeni JOGOSAN,mert mint most is nem a saját érdekemet védem hanem a tagokét.És ez egyéntől független,ha még nem tűnt volna fel