-
Beteszteltem.
Meglepi volt hogy feliratos, az meg pláne hogy full magyar szinkron! Nagyon igényes, és mivel rengeteg a pofázás nagyon fun ahogy tolja magyarul. A játék kimondottan szép, perfektül fut, hangulatbomba szokásosan a körítés, zene és minden látványelem.
Ugye itt beszkenneli az embert és az arcot is. Teljesen jól működik a rendszer, és nagyon hasonlít az eredmény is.
Nade hiába csapott itt meg a Kinect 2.0 "nextgen" szele, a lényeg a játék. Namost kinecteztem már a Fantasia: Music Evolved-el, de az ugye a táncikálós mechanikára épül, de nem táncolni kell hanem karmozdulatokkal operálni, ami a kinect 1el is elég jól ment a táncolós játékokkal. Viszont a jóval pontosabb komplexebb játékonál érezhető volt a kis késés és a cucc egyes limitjei.
Örömmel jelentem ez teljesen eltünt. Jó példa erre a lövészet s a jet ski. Előbbi elég egyszerű hisz csak pisztolyt kell tartani és lőni, de nagyon pontosan követi a legkisebb mozulatoktól a gyors rángatásokat is. Jet ski már komplexebb ( nem kell hozzá állni, lehet ülve is ). Két kar előre és a jobbal ha ökölbe szorítod akkor gáz ha nem akkor nincs gáz. Már ez kihasználja hogy nézi a kinect az ujjak/kézfej mozgását is! És rettenet pontos, késést nem érzékelni gáz-elvesz-gáz akárhogy csinálva halál pontos, mint ahogy a fordulások és az egyéb kombinációk is.
Azt kell mondjam hogy a kinect 2.0 hozza azt amit ígértek és amit elvártunk. Pontos, több, okosabb, gyorsabb. Mondhatni amilyennek lennie kell.
Kinect Rivals meg a fúújj Rare és fúújj Kinect ellenére egy nagyon igényes, nagyon szép és szórakoztató játék, egy kiváló kinect 2.0 techdemó és party játék ahogy az előző részek is. Végre valami aminek volt értelme az ultima sale alatt megvenni :))
ui: a teljes SZINKRON ( mind a tutorial, mind az edző, mint az ingém voice pl hangosbemondó ) nagyon COOL!!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.23. 20:03:19