banner
  • Harlekin
    Teljesen!
    itt mindent lehet közösen sőt közösen és külön.Tehát tegnap én voltam bent Rena játékában,és hogy ne maradjon ki senki részére történés a fő momentumokhoz mindig mindenkinek ott kell lenni.De ahogy valaki valami küldetést felvesz az mindenkihez bekerül érthetően itt is ott lesz mindenki,de utána szabad a vásár.A lényeg,hogy tegnap megcsináltunk 1 fő küldit meg pár melléket. Rena kilépet és Én ott folytathattam volna ahol ő kilépet csak közölte a játék,hogy egyedül maradtam.Direkt kiléptem meg vissza és minden úgy maradt megmaradtak a felvett küldetések a listába és azok amik már kész voltak és az éppen aktuális maradt az aktuális.
    Nagyon nagy játék szerintem akkora fless volt az első éjszaka ahogy menekültünk Rena üvöltött,hogy fuss mert itt vannak a nyomunkba ,hogy kéééésssz.
    Na azóta az éjszakákat inkább végig aludtuk,mert nagyon gyenguszok vagyunk még az éjszakához.Nappal még csak csak kerti csappal szétcsapom a csöcsös zombikat,na de éjszaka az 1 más tészta azt jelenleg jobb alvással tölteni.
    Dinamikus az időjárás is és az éjszaka is jön nem csak úgy rád zuhan 1ik percről a másikra...

Lehetne már 3 óra....