banner
  • Macccy
    Nem mondanám, hogy teljesen értem minden sorodat, lehet csak másról beszélsz, vagy én nem vagyok érthető ... "valós HD" tehát Full HD felbontás volt a téma (hajjajj, mást se hallani már úgylátszik, mintha számítana), ami ugye 1080 pixel magas. Na mint mondtam, sok cím van már most is, ami ilyen felbontáson rederel, nem skáláz, hanem azon renderel natívan! A GTA V egy nagyon jó példája a hozzáértő fejlesztésnek. Nincs semmi baj ezekkel a hardverekkel ... ellentétben a bloggerekkel meg játékosokkal, na meg a hülye "vágyaikkal" ... Ami miatt ilyenek történnek, hogy a reklám fullHD miatt beáldozzák PS4-en a kontroller reakciót, pl.
    A történelmi pontjaid se biztos, hogy értem, nem tudom, de a felbontásért régen nem sírt ennyi ember, az odabaszós címek odabaszhattak anélkül, hogy ingadozó frame rátát, frame pacinget (újhullám), screen tearinget vagy más hasonló mókusságot kiáltott volna a fél Youtube már a megjelenés előtti héten.
    A RYSE pedig bár nyitócím volt és odabaszós, de pont nem jó példa - már ha a hádé a téma - mert "csak" 900 pixel magasan renderel és skáláz. Ettől persze még nagyon megkúrós epic a látvány, de a nyitócímeknél a technó mindig gyerekcipőben csoszog ...

partizan182: naa, azért a Ryse -tól ha a senki nem is, de én lepetéztem, fasza cucc az mindenhogy :)