-
Amúgy most csak azért írom ide a véleményem, mert ehhez a te általad leírt kiadáshoz szeretném hozzátenni, persze pártatlanul, hogy ez akkor tök szuper dolog lenne utálni az újrakiadásokat, ha ez oka lenne annak hogy ezért nem jönnek új címek.
Én nem vagyok fejlesztő, de azért egy ilyen mint a RE remake meg BL nem éppen kell sokat hozzányulni.
Szerintem nem akkora nagy meló.
Egy új játékra várni kell, így is készülnek, látjátok így is sok projektet félbehagynak 2 AAA cimnél mert 1-re kell öszpontosítani.
De ezek a kis Remake-ek meg újragondolt kiadások, kis energiabefektetéssel megvannak, és akit maga a játék érdekel az természetesen nem azt mondja hogy ne legyenek új játékok, feltételezem ezek nélkül sem lenne több hamarabb, így is sietősen adják ki őket.
Meg a Resident, ez mondjuk nem szereti mindenki, de egy AAA játékot sem.
Viszont ez legalább pl ha a Resi-t nézem, hetekig simán leköti az embert annyi tartalom van benne.
Míg ezt AAA szinten egy multi/coop játék tudja max kicsikarni egy átlag játékosból.
Ezért is vannak ilyen mindenre (látszólag) mindenrebólintó emberek. Mindenre bólintók, akik értékelik ezeket a játékokat.
És nem új játékok, csak hálát adnak az istenne a capcom részére, hogy nem kockáztatnak be mondjuk fél évvel előbb a tényleges megjelenésnél egy nyomorult újgen Resi7-el mert tuti elcsesznék, miért pont most nem ugye.
Hanem inkább a rajongókat kiszolgálják egy kis időveszteség árán.
Ráadásul 1/3 vagy 1/4-ed annyi pénből.
Borderlands 2 elég régi már, tény hogy nem annyira mint ezek a packok mint a Resi-Metal Gear-Silent Hill-Beyond, de olyan mint a GOTY kiadások szerintem, most a borderlands-nál.
Most azért mert nem 720p-s hanem 1080p attól nem lesz nekik ez akkora fejlesztési energia, ráadásul cell-es, ami alapon időtálló grafika.
Persze tény, fellendült a Remake-elések iparága, de amíg KLASSZIKUSOKKAL végzik mindezt, én nem fogok tuti elszomorodni, látva az új címeket sokszor.
És költök szívesen pénzt én is ilyenekre.
Értem hogy sokan ezt dühítőnek vélik, de ezek a Remake-ek nagyon jók, semmi hiba nincs velük, pontszámokban is 8/10 meg 9/10.
most az hogy a korszerűsítés átka ez a levágott kép a 4:+-asból a 16:9-re ez vele jár.
Én is a Resiből vártam egy 7. részt de főleg a 6. rész után hazudnék ha ezt most lírnám még1x, és ezt úgy hogy minden megmaradt bizalmamat nekik szavaznám.
De ez csak egy példa a sok közül..